OBS: Vi har travlt i øjeblikket. Forvent derfor længere leveringstid end normalt

Harpiks til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
100 ml
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(7)
Mænd
(7)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 50
DKK 120
MærkerVis liste
Select
(3)
FarverVis liste
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
25%
Select Harpiks Profcare - 100 ml
Select
DKK 120
SPAR25 DKK 90
25%
Select Harpiksrens Flydende - 100 ml.
Select
DKK 50
SPAR25 DKK 37.5
25%
Select Harpiks Spray
Select
DKK 100
SPAR25 DKK 75
Viser 3 af 3 produkter

Gør en forskel på banen med harpiks på fingrene

Harpiks er blevet en uundværlig del af håndboldspillet. Med harpiks sikres du nemlig et optimalt greb i bolden, hvilket giver dig enorme fordele, både når du skal gribe og kaste. Så hvis du ønsker at præstere på dit højeste niveau, når det virkelig gælder, kan du med det rigtige harpiks på hænderne blive den afgørende faktor på banen.

Harpiks gør spillet mere underholdende

Håndboldspillet har udviklet sig fantastisk meget siden spillet foregik på jordmarker med en læderbold tilbage i 60'erne. Moderne håndbold er mere end nogensinde før langt an på fart og tekniske finesser, hvilket i høj grad er med til at trække tilskuere til hallen og gøre spillet underholdende. For at kunne lave de mange smarte tricks, som for eksempel en skruebold, kræves et overlegent greb og maksimal kontrol med bolden. Dét får du med harpiks på fingrene og derfor er harpiks helt naturligt blevet en fast og uundværlig del af håndboldsporten.

Sådan får du harpiks af fingrene

Da harpiks er noget klistret stads, er det en god idé at fjerne det fra fingrene efter endt træning eller kamp. Dét gør du nemmest ved at anvende harpiksrens. Hæld et par dråber i hånden og gnid fingrene ind i det. Det går af uden problemer og det er ikke nødvendigt med flere slags plejemidler. Efter brugen af harpiksrens er det vigtigt, at du også vasker dine hænder almindeligt.

Bestil online eller besøg din lokale SPORT 24 butik

Harpiks og harpiksrens i bedste kvalitet finder du på både SPORT24.DK og i de fysiske SPORT 24 butikker. Så bestil trygt og sikkert online på webshoppen eller få yderligere råd og vejledning af det kompetente og veluddannede personale i din lokale SPORT 24 butik. Her er du altid sikker på høj service, god kvalitet og professionel rådgivning.