HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Håndboldtrøjer til børn

26 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
104
116
122
128
128 - 137
137 - 147
140
147 - 158
152
158 - 170
164
176
S
M
L
XL
3XL
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(2)
Mænd
(22)
Drenge
(25)
Piger
(23)
Pris
DKK 100
DKK 450
MærkerVis liste
adidas
(11)
hummel
(11)
Nike
(1)
Puma
(3)
KlubVis liste
DHF
(1)
FarverVis liste
Blå
(4)
Grå
(4)
Grøn
(1)
Hvid
(1)
Lilla
(1)
Orange
(1)
Rød
(2)
Sort
(9)
Navy
(3)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(4)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 26 af 26 produkter

Lækre håndboldtrøjer til børn giver spilleglæde på banen

En håndboldtrøje til børn er en vigtig del af outfittet, når junior går på håndboldbanen for at træne og hygge sig med holdkammeraterne. Når du skal vælge en ny håndboldtrøje til børn, er kvaliteten vigtig, da den har stor betydning for komforten på banen. Håndboldtrøjen skal nemlig være med til at give en optimal følelse på banen, så spilleglæden kan blomstre og træningen blive en fornøjelse. Her på webshoppen har vi samlet et godt udvalg af lækre og velsiddende håndboldtrøjer til børn, så du kan blive klædt optimalt på til træningen.

Komforten skal være i top

Når du skal vælge håndboldtrøjer til børn, er det vigtigt, hvilket materiale den er fremstillet i. En bomulds T-shirt egner sig for eksempel ikke særligt godt, da den absorbere sveden, så den bliver våd, kold og klam under træningen. Derimod vil en håndboldtrøje i en let polyesterkvalitet sikre en behagelig komfort. Disse modeller tilbyder nemlig gode åndbare og svedtransporterende egenskaber ligesom de er hurtigttørrende, så funktionaliteten bevares træningen igennem.

Håndboldtrøjer med god bevægelsesfrihed

Håndboldtrøjer til børn har typisk en løs pasform, så du får masser af bevægelsesfrihed. Det er nemlig yderst vigtigt, at du kan kaste, løbe og dække op uden at blive hæmmet i dine bevægelser omkring skuldre og arme. I sortimentet af lækre håndboldtrøjer til børn finder du forskellige modeller, der dækker forskellige behov på banen. Udover de klassiske kortærmede håndboldtrøjer til markspillerne, er der langærmede modeller, der fungerer optimalt til målmanden. Derudover er der langærmede håndboldtrøjer, som egner sig rigtig godt til opvarmning og som overtrækstrøje mellem kampene, når du er til stævner.

Høj kvalitet og hurtig levering hos SPORT 24

Du kan roligt bestille din nye håndboldtrøje til børn online her på webshoppen. Udvalget er stort, kvaliteten er i top og vi leverer inden for kun 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme på håndboldbanen og træne. Du har hele 365 dages returret og kan naturligvis også bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.