SIDSTE DAG | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | CYBER MONDAY

Mest populære produkter

 1. 25%
  Puma Liga Sideline Woven Træningsbukser Børn
  Puma Puma Liga Sideline Woven Træningsbukser Børn
  300 DKK
  BLACK DAYS PRIS 225 DKK
 2. 63%
  Puma Liga Training Pants Core Børn
  Puma Puma Liga Training Pants Core Børn
  400 DKK 200 DKK
  BLACK DAYS PRIS 150 DKK
 3. 63%
  Puma Ess Woven Pants Børn
  Puma Puma Ess Woven Pants Børn
  350 DKK 175 DKK
  BLACK DAYS PRIS 131,25 DKK

Håndboldbukser til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
116
128
140
152
164
176
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(2)
Mænd
(5)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 175
DKK 300
MærkerVis liste
Puma
(3)
FarverVis liste
Sort
(3)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
25%
Puma Liga Sideline Woven Træningsbukser Børn
Puma
DKK 300
BLACK DAYS PRIS DKK 225
63%
Puma Liga Training Pants Core Børn
Puma
DKK 400
DKK 200
BLACK DAYS PRIS DKK 150
63%
Puma Ess Woven Pants Børn
Puma
DKK 350
DKK 175
BLACK DAYS PRIS DKK 131.25
Viser 3 af 3 produkter

Forskellige typer håndboldbukser til børn

Håndboldbukser til børn er ideelle til både opvarmning, afslapning uden for banen og til målmanden. Her på siden finder du et godt udvalg af lækre håndboldbukser i forskellige udgaver, så du kan vælge det helt rigtige par til netop dit behov. Generelt skal dine håndboldbukser tilbyde en behagelig komfort og en velsiddende pasform, så du føler dig godt tilpas, uanset om du er aktiv på banen eller slapper af mellem kampene.

Hold varmen mellem kampene

Groft sagt finder du to forskellige typer håndboldbukser til børn. Den ene slags fungerer som overtræksbukser og er ideelle til opvarmning. Disse bukser er typisk fremstillet i lette polyesterkvaliteter, som tillader kroppen at ånde. De egner sig også perfekt til pauserne mellem kampene, når du er til stævne og skal holdes varm. Derudover er de praktiske og smarte nok til fritidsbrug og når du skal frem og tilbage fra håndboldtræningen.

Ideelle modeller til målmanden

Den anden slags håndboldbukser er ideelle til målmænd og er ofte fremstillet i en blanding af bomuld og polyester, som bedre tåler at have kontakt med halgulvet uden at gå i stykker. Disse modeller er bløde og giver dig en god beskyttelse på benene, når du redder bolden. Derudover er det vigtigt, at de er tilpas fleksible, så du ikke hæmmes i dine bevægelser, når du skal løfte benet højt op. Om håndboldbukserne skal være løse ved anklerne eller forsynet med en tætsluttende ribkant, er en smagssag.

Spændende sortiment af håndboldbukser til børn

Når du køber håndboldbukser til børn, er kvaliteten og pasformen vigtig, for at du føler dig godt tilpas på banen. Hos SPORT 24 finder du altid et spændende sortiment af lækre håndboldbukser, der opfylder kravene, så du kan spille op til dit bedste på håndboldbanen. Handler du online på SPORT24.DK, leverer vi dine nye håndboldbukser indenfor 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i en fysisk SPORT 24 butik.