✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Nike Match Målmandshandsker Børn
  Nike Nike Match Målmandshandsker Børn
  120 DKK
 2. Select 03 Målmandshandsker Børn
  Select Select 03 Målmandshandsker Børn
  150 DKK
 3. Nike Match Målmandshandsker Børn
  Nike Nike Match Målmandshandsker Børn
  120 DKK
 4. 50%
  Rezo Kahn Målmandshandsker Børn
  Rezo Rezo Kahn Målmandshandsker Børn
  250 DKK 125 DKK
 5. Select 88 Flat Cut Målmandshandsker Børn
  Select Select 88 Flat Cut Målmandshandsker Børn
  200 DKK
 6. Select 88 Målmandshandsker Børn
  Select Select 88 Målmandshandsker Børn
  200 DKK

Målmandshandsker til børn

(9 produkter)

Målmandshandsker til børn på alle niveauer

Målmandsposten er en helt speciel rolle på et fodboldhold og det kræver masser af mod og vindermentalitet at stille sig ned i målet. Det kan nemlig ikke undgås, at du får lidt knubs, når du kaster dig efter bolden, eller når angriberne går til den i en-mod en situationer. Heldigvis må du tage bolden med hænderne og det skal du naturligvis udnytte til fulde. Det gør du bedst med et par velsiddende målmandshandsker, der sikrer et optimalt greb i bolden. Hos SPORT 24 tilbyder vi et stort og spændende udvalg af målmandshandsker til børn, så du - uanset hvilket niveau du spiller på - kan blive klædt bedst muligt på til kamp.

Velsiddende målmandshandsker i høj kvalitet

Målmandshandsker til børn er designet med forskellige teknologier, der øger komforten, giver en bedre pasform og beskytter hænder og fingre mod bolden. Derudover er de fremstillet med en skumbelægning i håndfladerne for at sikrer et godt greb i bolden. Dette skummateriale fås i mange forskellige kvaliteter og er i høj grad afgørende for, hvor gode målmandshandskerne er og hvad de koster. Modellerne er typisk også forsynet med en velcroregulering omkring håndleddene, så du kan spænde handskerne godt fast. Pasformen må gerne være tætsiddende, da det giver en bedre føling med bolden og en mere kontrolleret bevægelsesfrihed til fingrene.

Stort udvalg fra markedets største fodboldbrands

Her på webshoppen tilbyder vi en lang række velsiddende målmandshandsker i rigtig god kvalitet fra nogle af markedets største og bedste fodboldbrands. Når du handler online på SPORT24.DK, får du leveret dine målmandshandsker inden for kun 1-2 hverdage, så du lynhurtigt er klar til at komme på banen. Du har 365 dages returret og kan naturligvis også bytte i din lokale SPORT 24 butik.