Anførerbind til børn

4 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
Junior
ButikVis liste
Sport24 - 9800 Hjørring Metropol
(4)
Sport24 - 8600 Silkeborg
(3)
Sport24 - 9200 Aalborg Storcenter
(3)
Sport24 - 6000 Kolding Storcenter (Rød Gade)
(3)
Sport24 - 7000 Fredericia
(3)
Sport24 - 2300 København Field's
(2)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(4)
Mænd
(4)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 30
DKK 30
MærkerVis liste
Select
(4)
FarverVis liste
Blå
(1)
Gul
(1)
Orange
(1)
Pink
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 4 af 4 produkter

Tag anførerbindet på armen og vis vejen

Er du trænerens udvalgte spiller, der skal bære anførerbindet og tage det ekstra ansvar på banen, som der forventes? Anføreren på fodboldholdet går forrest og formår at drive resten af holdet med frem i både medgang og modgang. Det er dig som anfører, der dirigerer tropperne og som pisker gejst ind i dine medspillere, så de giver alt, hvad de kan på banen. Her på siden finder du velsiddende og komfortable anførerbind til børn, så du som holdets kaptajn får et synligt bevis på armen, der viser hvem lederen er.

Fleksibelt materiale sikrer optimal pasform

Typisk er anførerbind til børn fremstillet i en let og fleksibel kvalitet, der sidder behageligt om armen. Nogle modeller er desuden forsynet med velcroregulering, så pasformen er helt perfekt kampen igennem. Derudover fås anførerbind i mange forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til holdets spilletøj.

Bestil online hos SPORT 24

Hos SPORT 24 få du lynhurtig levering og modtager dit nye anførerbind til børn inden for kun 1-2 hverdage, så du kan komme på banen og fører dit hold til sejr. Husk at du som VIP-medlem får fri fragt og retur - og at det naturligvis er muligt at bytte i vores fysiske SPORT 24 butikker.