HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Fodbold tilbehør til børn

36 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodboldhandsker
(2)
Strømpetape
(3)
Boldpumpe
(5)
StørrelseVis liste
6
M
L
XL
10 ml
750 ml
1,9 cm x 15 m
ONESIZE
Mini
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(47)
Mænd
(47)
Drenge
(36)
Piger
(36)
Pris
DKK 10
DKK 280
MærkerVis liste
adidas
(4)
Endurance
(8)
Graffiti
(1)
Nike
(8)
Puma
(5)
Rezo
(1)
Select
(7)
SPORT 24
(2)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grå
(1)
Grøn
(2)
Gul
(1)
Hvid
(8)
Lilla
(2)
Multifarvet
(4)
Orange
(1)
Pink
(2)
Sort
(15)
Lyserød
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
50%
Rezo Boldpumpe
Rezo
DKK 100
DKK 50
Select Stopur
Select
DKK 150
adidas Boldpumpe
adidas
DKK 90
SPORT 24 Drikkedunk
SPORT 24
DKK 25
50%
Puma Core Drikkedunk
Puma
DKK 120
DKK 60
50%
SPORT 24 Støvlepose
SPORT 24
DKK 80
DKK 40
Viser 28 af 36 produkter

Lad dit barn tage sit spil til nye højder med det rette fodbold-tilbehør

Det er de helt små ting, som gør en kæmpe forskel, når dit barn skal give den gas på fodboldbanen. Svedperler, der langsomt drypper ned og svier i øjnene, eller uregerlige lokker, som konstant begrænser udsynet, kan være enormt forstyrrende og ligefrem ødelæggende for dit barns præstation. Men heldigvis er det noget, som er forholdsvis nemt at undgå med det rette udstyr. Blandt vores store udvalg af fodbold-tilbehør til børn finder du alt, junior skal bruge, for at tage sit fodboldspil til nye højder og yde sit ypperste - hver gang dommerfløjten lyder.

Hvad er det vigtigste fodbold-tilbehør til dit barn?

Kategorien fodbold-tilbehør til børn dækker over mange ting. Men nogle af de mest nævneværdige, som dit barn med sikkerhed vil få brug for i løbet af sin fodboldkarriere, finder du herunder.

Fodbold-tilbehør som dit barn får brug for:

  • Drikkedunk
  • Fodboldpumpe
  • Strømpetape
  • Pandebånd
  • Fodboldhandsker
  • Støvlepose

Strømpetape - derfor gør det en betydelig forskel

Har vi ikke alle sammen prøvet at have et par løse sokker på, som er faldet ned og har generet? Under almindelige omstændigheder gør det ikke så meget, men i en vigtig fodboldkamp, hvor det ikke er muligt at stoppe op, kan det faktisk vise sig at blive et stort problem. Udover at tage unødvendigt fokus væk fra spillet, kan det ligefrem efterlade dit barns fødder med vabler og skavanker.

Men det er her strømpetape kommer ind i billedet. En let og effektiv løsning, som sørger for, at dit barns sokker bliver siddende, hvor de skal gennem hele kampen. Og det er langtfra det eneste fodbold-tilbehør, som kan forbedre dit barns fodboldoplevelse.

Din garanti for en god kundeoplevelse

Leder du efter et bredt udvalg af fodbold-tilbehør til børn? Find det hos SPORT 24. Vi ønsker at give dig den allerbedste kundeoplevelse, og derfor sidder vi klar ved telefonerne, hvis du skulle få brug for kvalificeret hjælp og rådgivning. Derudover sørger vi altid for hurtig levering inden for 1-2 hverdage, og vi giver dig 365 dages fuld returret. Du har også mulighed for at bytte dine varer i vores fysiske SPORT 24-butikker, hvis du foretrækker det frem for at sende dine varer retur. Så bliver det vist ikke nemmere at finde og bestille nyt fodbold-tilbehør til dit barn.