✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Puma Pro Training 2 Benskinner
  Puma Puma Pro Training 2 Benskinner
  150 DKK 75 DKK
 2. 50%
  Puma Pro Training 2 Guard + Ankle
  Puma Puma Pro Training 2 Guard + Ankle
  200 DKK 100 DKK
 3. adidas Everclub Benskinner
  adidas adidas Everclub Benskinner
  130 DKK
 4. Select Match Monta Street Fodbold
  MONTA Select Match Monta Street Fodbold
  300 DKK
 5. 50%
  Puma Spin Fodbold
  Puma Puma Spin Fodbold
  200 DKK 100 DKK
 6. Uhlsport Bionikshield Benskinner
  Uhlsport Uhlsport Bionikshield Benskinner
  250 DKK

Fodboldudstyr til børn

(182 produkter)

Stort udvalg af fodbolde

Fodboldfeberen raser ofte herhjemme. Både til EM og VM, eller når Champions League-finalen afgøres. De mange store stjerner inspirerer de små hjerter rundt omkring, og der er pludselig en iver efter at spille fodbold. Og det kræver heldigvis ikke meget. For hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af fodboldudstyr til børn. Vi fører klubbolde i både danske og internationale klubfarver, så de små kan træne med favoritholdet. Vi har også mange streetbolde med en ekstra hårdfør overflade, så bolden tåler spil på hårde underlag. Vores streetbolde fås også med snor, så man undgår selvhentere under solotræningen.

Benskinner og andet fodboldudstyr til børn

Vores sortiment består ikke kun af fodbolde. Vi har også meget andet fodboldudstyr til børn, heriblandt benskinner. Benskinner er et vigtigt stykke fodboldudstyr til børn. Vores benskinner er lavet i hårdføre materialer, der beskytter skinnebenet fra slag og spark. Vi har også modeller med ankelbeskyttelse og elastikstrop, så beskyttelsen er total. Mange af vores modeller er udstyret med blødt skum, som virker støddæmpende og sørger for et behageligt fit. Derudover har vi også formbare modeller, hvortil der medfølger kompressionsstrømper. Strømperne øger blodgennemstrømningen, mindsker ømhed og forebygger skader.

Fodboldudstyr til børn kan også være praktisk

Fodboldudstyr til børn behøver ikke kun blive brugt til træning. Det kan også anvendes uden for banen. Vi har f.eks. et stort udvalg af fodboldtrøjer og drikkedunke. Mange børn skal have drikkedunke med i skole for at slukke tørsten. Drikkedunken kan derfor bruges både i skole og til træning. Vores drikkedunke fås med skruelåg og fliplåg, og de tåler også opvaskemaskine. Derudover har vi et stort sortiment af fodboldtrøjer, som også kan bruges til idræt eller på almindelige varme dage, hvor tøjet gerne må være åndbart. Og hvad er federe, end at rende rundt med sit idol på ryggen i skolen?

Få udstyr til de kolde træningstimer

Når temperaturen falder, er det vigtigt at pakke de små godt ind. Vi har også fodboldudstyr til børn til de kolde træningspas. Vi har nemlig både huer og handsker. Vores handsker er fremstillet i polyester med en inderside af fleece, der sikrer varme hænder under spillet. Handskerne er forsynet med forbedret grip på fingrene, så du også sagtens kan tage indkast i al slags vejr. Husk, at du hos SPORT24.DK får dine varer efter 1-2 leveringsdage. Du har derudover 365 dages returret og byttemulighed i de fysiske butikker.