OBS: Vi har travlt i øjeblikket. Forvent derfor længere leveringstid end normalt

Træningsdragter til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
62
68
74
80
86
92
98
104
116
128
137 - 147
140
152
164
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Mænd
(1)
Drenge
(3)
Piger
(2)
Pris
DKK 300
DKK 550
MærkerVis liste
adidas
(1)
Nike
(1)
Puma
(1)
FarverVis liste
Sort
(3)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
63%
Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
Puma
DKK 600
DKK 300
SPAR25 DKK 225
25%Bæredygtighed
adidas Mini Me XFG Joggingsæt Børn
adidas
DKK 350
SPAR25 DKK 262.5
Viser 3 af 3 produkter

Godt udvalg af træningsdragter til børn

Når vejret ikke er til shorts og T-shirts på fodboldbanen, er en træningsdragt det oplagte valg, da den holder dig tilpas varm og sikrer den nødvendige bevægelsesfrihed og komfort under træningen. En lækker træningsdragt er desuden ideel til opvarmning inden kamp og kan derudover sagtens anvendes til afslapning før og efter træning. Her på siden finder du derfor et godt udvalg af velsiddende og funktionelle træningsdragter til børn.

Føl dig godt tilpas på banen

Lette og funktionelle materialer er en klar fordel, når du skal vælge en ny træningsdragt til børn. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas på banen, så du kan spille op til dit bedste. Derfor er træningsdragterne her på siden udført i åndbare og hurtigtørrende materialer, der sikrer en optimal komfort - uanset om du træner, varmer op eller står på sidelinjen og venter på at komme i kamp.

Velsiddende pasform og smarte detaljer

En træningsdragt består af trøje og bukser, som hver især er designet med smarte og praktiske detaljer. Trøjerne er typisk forsynet med en lille beskyttende krave i halsen og en gennemgående lynlås på fronten. Derudover sørger rib- eller elastikpaneler i bunden og ved håndleddene for et tætsluttende fit. Bukserne er ofte designet med smalle underben med lynlåsåbning ved anklerne, mens der i livet er elastiklinning med snørejustering for en optimal pasform.

Fri fragt og retur som VIP-medlem

Bestiller du en træningsdragt til børn online på SPORT24.DK, får du den leveret indenfor 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret og kan naturligvis også bytte i de fysiske SPORT 24 butikker. Er du VIP-medlem, er fragt og retur gratis - nem, hurtig og sikker nethandel!