Målmandstøj til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
104
116
128
140
152
164
176
ButikVis liste
Sport24 - 6100 Haderslev
(1)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Mænd
(3)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 450
DKK 550
MærkerVis liste
adidas
(2)
hummel
(1)
KlubVis liste
Manchester United
(1)
Sønderjyske
(1)
Juventus
(1)
FarverVis liste
Grøn
(1)
Gul
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 3 af 3 produkter

Præstér bedre med målmandstøj i god kvalitet

Du skal være lavet af et særligt stof for at blive en god målmand. Det kræver nemlig stort mod og mandshjerte at stille sig ned i målet og med alle lovlige midler prøve at komme i vejen for bolden, når den kommer flyvende i fuld fart. At være klædt rigtigt på kan være første skridt mod at præstere godt på målmandsposten. Derfor finder du her på siden et stærkt udvalg af målmandstøj til børn, så du kan føle dig godt tilpas på banen.

Polstret målmandstøj til børn

Målmandstøj til børn skal naturligvis være velsiddende og fremstillet i lette materialer, der tilbyder gode svedtransporterende og åndbare egenskaber, så du kan koncentrere dig 100% om spillet på banen. Derudover kan det være en god idé at vælge målmandstøj, der er designet med polstrede paneler. Polstret målmandstøj giver dig nemlig ekstra beskyttelse, så du ikke slår dig for meget, når du kaster dig efter bolden. Herudover skal målmandstøj gerne være ekstra slidstærkt, så det kan klare den hårde behandling du som målmand udsætter det for.

SPORT 24 tilbyder også et godt udvalg af kvalitets målmandshandsker til børn.

Fri fragt og retur som VIP-medlem hos SPORT 24

SPORT 24 tilbyder nem, sikker og hurtig nethandel her på webshoppen. Vælg dit favoritmålmandstøj og modtag det efter blot 1-2 hverdage. Vi giver dig herudover mulighed for at bytte dine varer i hele 365 dage - naturligvis også i vores fysiske butikker, som du finder landet over. Som VIP-medlem får du desuden fri fragt og retur.