UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Knickerssæt til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Vælg knickerssæt til børn på våde og blæsende træningsdage

Et knickerssæt til børn - bestående af en windbreaker og et par fodboldknickers - er en rigtig god løsning til træning på våde, kølige og blæsende dage. Særligt i efterårssæsonen og til udendørs vintertræning er et slidstærkt knickerssæt et oplagt valg, da det både beskytter dig mod vejret og bedre tåler de hårdere og grovere baner. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af velsiddende og slidstærke knickerssæt til børn, der elsker at spille fodbold og gerne vil træne hele året.

Knickerssæt med stor slidstyrke

At være klædt godt på betyder meget for din komfort på træningsbanen. Derfor er det vigtigt at vælge træningstøj efter vejrforholdene, så du får det maksimale ud af træningen. På en blæsende og regnfuld efterårsdag er et knickerssæt det oplagte valg, når de små poder dribler rundt og drømmer at de bliver den næste Ronaldo eller Messi. Med et knickerssæt får du masser af slidstyrke, hvilket er en kæmpe fordel på efterårets og vinterens baner, der slider hårdere på tøjet end de grønne og bløde græsbaner, der spilles på i foråret.

Let og vindafvisende windbreaker til børn

En windbreaker til fodbold er udført i et let og vindafvisende materiale, der lader kroppen ånde. Den løse pasform gør den nem at bruge som dit yderste lag udenpå en kortærmet eller langærmet træningstrøje. Typisk er en fodbold windbreaker designet med en tætsiddende elastikkant i bunden og ved håndleddene, så vinden holdes ude. Derudover er en windbreaker ofte udstyret med en lille lynlås i halsen, som giver mulighed for udluftning og gør den nemmere at få af.

Slidstærke fodboldknickers med velsiddende pasform

Et par fodboldknickers passer perfekt i længden i forhold til dine benskinner og fodboldstrømper. Derudover er de fremstillet i et fantastisk slidstærkt materiale og typisk forsynet med fleksible paneler i skridtet og nederst i benene, hvilket giver masser af bevægelsesfrihed. Ofte er modellerne også forsynet med en justerbar snøre i livet for at sikre en optimal pasform.

Hurtig levering af dit nye knickerssæt

Her på SPORT24.DK tilbyder vi et godt udvalg af knickerssæt i god kvalitet og med en velsiddende pasform. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage og som Klub SPORT 24 medlem får du fri fragt og retur. Husk at du har 365 dages returret med mulighed for også at bytte i en fysisk SPORT 24 butik.