✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 38%
  hummel Challenger Poly Shorts Børn
  hummel hummel Challenger Poly Shorts Børn
  200 DKK 125 DKK
 2. 50%
  Endurance Sesto Træningsshorts Børn
  Endurance Endurance Sesto Træningsshorts Børn
  200 DKK 100 DKK
 3. adidas Squad 17 Shorts
  adidas adidas Squad 17 Shorts
  180 DKK
 4. 50%
  Puma ftblPLAY Fodboldshorts Børn
  Puma Puma ftblPLAY Fodboldshorts Børn
  250 DKK 125 DKK
 5. adidas Squad 17 Shorts
  adidas adidas Squad 17 Shorts
  180 DKK
 6. adidas Squad 17 Træningsshorts Børn
  adidas adidas Squad 17 Træningsshorts Børn
  170 DKK

Fodboldshorts til børn

(24 produkter)

Stort udvalg af klassiske fodboldshorts til børn

Når det er godt vejr, solen skinner og græsset er grønt, er det bare om at komme ud på fodboldbanen. På disse dage er det oplagte valg naturligvis et par lette og velsiddende fodboldshorts, der giver dig sol og luft på benene og masser af komfort på banen. Her på shoppen finder du et stort udvalg af klassiske og komfortable fodboldshorts til børn, så du kan blive helt klar til fodboldtræning i sommervejret.

Lette fodboldshorts med høj komfort

For at opnå den bedste komfort på banen er det vigtigt, at dine fodboldshorts er udført i en let, svedtransporterende og hurtigtørrende kvalitet, der effektivt kan hjælpe med at hold dig tør og godt tilpas. Et par bomuldsshorts vil hurtigt blive våde af sved, så de føles tunge og ubehagelige i varmen. Derfor er alle fodboldshortsene her på siden fremstillet i en funktionel polyesterkvalitet, der opfylder kravene til komfort.

Få optimal bevægelsesfrihed på banen

Typisk er fodboldshorts til børn designet med elastik og justerbar snøre i livet for at sikre en optimal pasform. Derudover er de lette og tilbyder ofte en anelse fleksibilitet, så du får den nødvendige bevægelsesfrihed. Det er nemlig vigtigt, at shortsene sidder behageligt og tillader, at du har fuldt fokus på bolden og legen på banen.

Mulighed for at bytte i fysiske butikker

Som VIP-medlem får du fri fragt og retur, når du handler online her på SPORT24.DK. Vi tilbyder desuden hele 365 dages returret, hvor du kan bytte dine varer - også i de fysiske SPORT 24 butikker. Du kan altså roligt finde et par fodboldshorts til børn her på siden og bestille dem hjem. Udvalget er altid stort og vi leverer inden for 1-2 hverdage.