Dommertøj til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Dommertøj giver dig autoritet og udstråling

Som dommer er du en af de vigtigste personer på banen - uden en dommer, ingen kamp. Når du dømmer skal du være en autoritet på banen og sørge for at spillets regler bliver overholdt. Med det rigtige dommertøj på kroppen, får du automatisk dén autoritet på banen, som gør, at du nemmere kan styre kampen. Dommertøjet er nemlig med til at give dig den helt rigtige udstråling på banen - uanset hvilket niveau du dømmer på.

Vælg dommertøj i funktionelle materialer

Dommertøj i god kvalitet er fremstillet i lette og funktionelle materialer. Dét er en nødvendighed, da du som dommer ofte løber mange kilometer i løbet af en kamp. Når du både skal yde på et højt fysisk niveau og samtidig være helt skarp i dine vurderinger af situationerne på banen, er det nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit dommertøj. Derfor anbefales det, at du køber dommertøj, der er:

  • Svedtransporterende - så din krop holdes tør og komfortabel.
  • Åndbart - så du lettere kan komme af med overskydende varme.
  • Hurtigttørrende - så tøjet ikke bliver tungt og ubehageligt, hvis det regner.
  • Let - da lette materialer giver dig en behagelig og fri fornemmelse, når du er fysisk aktiv.
  • Velsiddende - en god pasform sikrer både høj komfort og tillader samtidig en større grad af bevægelsesfrihed.

Praktiske dommertrøjer i mange farver

Det officielle dommertøj, du finder hos SPORT 24, er praktisk designet med smarte lommer til dine gule og røde kort. Lommerne kan lukkes så indholdet bliver på plads og de er desuden placeret, så du nemt og hurtigt kan komme til dem. Du finder både kort- og langærmede dommertrøjer, samt matchende dommershorts og dommerstrømper. Dommertrøjerne fremstilles i en række forskellige farver, så du altid kan være iført det helt rigtige outfit, når du går på banen for at dømme. Ud over det tøj du bærer på banen, kan du også med fordel investere i en dommerdragt, der kan holde dig varm før og efter kampen, samt mens du varmer op.

Stort udvalg af officielt dommertøj hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af officielt dommertøj i bedste kvalitet. Så uanset om du mangler en ny dommertrøje, et helt sæt dommertøj eller en ny dommerdragt, går du ikke forgæves her på webshoppen. Bestil dit dommertøj online på SPORT24.DK og modtag lynhurtigt dine varer - nemt, sikkert og helt enkelt!