✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 20%
  adidas Core 18 Træningsbukser Børn
  adidas adidas Core 18 Træningsbukser Børn
  200 DKK 160 DKK
 2. 43%
  adidas Condivo 18 Training Pants Børn
  adidas adidas Condivo 18 Training Pants Børn
  350 DKK 200 DKK
 3. 50%
  Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
  Puma Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
  600 DKK 300 DKK
 4. 38%
  hummel Challenger Poly Shorts Børn
  hummel hummel Challenger Poly Shorts Børn
  200 DKK 125 DKK
 5. 43%
  adidas Condivo 18 Training Pants Børn
  adidas adidas Condivo 18 Training Pants Børn
  350 DKK 200 DKK
 6. 50%
  Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
  Puma Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
  600 DKK 300 DKK

Fodboldtøj til børn

(200 produkter)

Let og lækkert fodboldtøj til børn

Med let og lækkert fodboldtøj til børn, får du høj komfort under fodboldtræningen, så du kan koncentrere dig fuldt ud om spillet på banen. Udvalget af smart fodboldtøj til børn spænder bredt hos SPORT 24 og du finder alt, hvad du skal bruge fra inderst til yderst. Bliv klædt godt på uanset vejret og nyd træningen i fulde drag. Bestil online nu og modtag hurtigt dine varer - husk at du har 365 dages returret!

Velsiddende pasform og funktionelle materialer

Fodboldtøj til børn skal være velsiddende og udført i lette og funktionelle materialer, der holder dig godt tilpas og sikrer maksimal bevægelsesfrihed. For at opnå dette er fodboldtøj fremstillet i syntetiske materialer med gode svedtransporterende egenskaber. Derudover sørger de lette og fleksible materialer for, at du kan bevæge dig frit - selv når pasformen er tætsiddende.

Smalle bukseben og lækkert klubtøj

Du finder både tætsiddende og mere løst fodboldtøj til børn. Shorts og T-shirts er typisk designet med en løs pasform, mens lange træningsbukser til fodbold ofte har smalle ben, så du ikke generes af flagrende bukseben, når du for eksempel dribler med bolden. Derudover byder sortimentet på masser af flot klubtøj, så du kan vise din støtte til dit yndlingshold.

Bliv klædt optimalt på - hurtig levering hos SPORT 24

På SPORT24.DK er udvalget af fodboldtøj til børn stort, bredt og varieret, så du kan blive klædt helt optimalt på til både træning, fritid og når du skal på stadion og heppe på dit hold. Vi leverer dine varer inden for 1-2 hverdage, så du ikke skal vente længe på at komme på græs.