✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 44%
  adidas Copa 20.4 FG/AG Fodboldstøvler Børn
  adidas adidas Copa 20.4 FG/AG Fodboldstøvler Børn
  450 DKK 250 DKK
 2. 29%
  adidas X 19.4 FG/AG Fodboldstøvler Børn
  adidas adidas X 19.4 FG/AG Fodboldstøvler Børn
  350 DKK 250 DKK
 3. 33%
  Nike Phantom Vision 2 Club DF FG/MG Fodboldstøvler Børn
  Nike Nike Phantom Vision 2 Club DF FG/MG Fodboldstøvler Børn
  450 DKK 300 DKK
 4. 31%
  Nike Phantom Vision 2 Academy DF FG/MG Fodboldstøvler Børn
  Nike Nike Phantom Vision 2 Academy DF FG/MG Fodboldstøvler Børn
  580 DKK 400 DKK
 5. 33%
  Nike Phantom Vision 2 Club DF FG/MG Fodboldstøvler Børn
  Nike Nike Phantom Vision 2 Club DF FG/MG Fodboldstøvler Børn
  450 DKK 300 DKK
 6. adidas Predator Mutator 20.1 MC FG/AG Fodboldstøvler Børn
  adidas adidas Predator Mutator 20.1 MC FG/AG Fodboldstøvler Børn
  800 DKK

Kunstgræs støvler (AG) til børn

(71 produkter)

Smarte kunstgræs støvler til børn

At træne og spille kamp på kunstgræs er blevet helt almindeligt - også for børnehold, da flere og flere klubber har adgang til moderne kunstgræsbaner. Det betyder væsentlige bedre baneforhold i vintersæsonen og for dem der starter op i det tidlige forår, hvor græsbanerne endnu ikke er blevet frigivet. Hører du til dem, der benytter kunstgræsbanerne, betyder det også, at du bør investere i et par fodboldstøvler til kunstgræs. AG støvler som de også kaldes, er nemlig designet med den nødvendige slidstyrke og med en knopkonfiguration, der sikrer optimalt greb i det syntetiske underlag.

Forskel på almindelige fodboldstøvler og kunstgræs støvler

Kunstgræs støvler til børn ligner almindelige FG støvler til forveksling og det kan med et utrænet øje være vanskeligt at se forskel. Hos SPORT 24 kalder vi kunstgræs støvlerne for enten AG, FG/AG eller MG. AG er den klassiske betegnelse og stammer fra engelsk, hvor det er en forkortelse for Artificial Grass, som på dansk kan oversættes til kunstigt græs. FG/AG og MG er nyere varianter og dækker over mere alsidige fodboldstøvler, der både kan anvendes på naturligt græs og kunstgræs. Uanset hvilken en af typerne du vælger, får du en markant bedre oplevelse på kunststofbanerne, end hvis du spiller i almindelige FG støvler.

Slidstyrke og fri bevægelighed på banen

Kunstgræs støvler til børn er designet med kortere og flere knopper, hvilket sikrer en tættere kontakt med banen. Det giver mere stabilitet, som betyder, at du kan bevæge dig mere frit og med mindre risiko for at vrikke om på anklerne. Derudover er fodboldstøvler til kunstgræs designet, så de langt bedre kan tåle det hårde slid, som de syntetiske baner giver. De rigtige støvler betyder således meget for både holdbarheden og dit spil på banen.

Køb kunstgræs støvler til børn online her

Hos SPORT 24 finder du altid et stort udvalg af smarte og lækre fodboldstøvler til kunstgræs. Sortimentet byder på modeller til alle niveauer og i alle prisklasser, så du kan vælge netop din favoritmodel. Handler du online på SPORT24.DK, leverer vi indenfor 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme på "græs" med dine nye støvler. Husk at du har 365 dages returret og at du naturligvis kan bytte i de fysiske SPORT 24 butikker, selvom du har handlet online.