Indendørs fodboldsko (IN) til børn

17 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 17 af 17 produkter

Nye indendørs fodboldsko til drenge og piger

Ny indendørssæson er lig med nye indendørs fodboldsko. Sådan er det i hvert fald for de fleste børn, hvor fødderne oftest er vokset så meget siden sidst, at skoene ikke passer længere. Det giver mulighed for at vælge et par nye, smarte indendørs fodboldsko, der sender dig godt afsted på banen med masser af fart og spilleglæde. Hos SPORT 24 finder du et stort og spændende udvalg af indendørs fodboldsko til drenge og piger, så du er helt klar til den nye sæson.

Få optimalt fodfæste på banen

Det er vigtigt, at dine indendørs fodboldsko er fremstillet med en slidstærk non-marking ydersål, der sikrer et optimalt fodfæste uden at sætte mærker på halgulvet. Du har nemlig brug for at være i god balance, når du spiller, så du kan lave dine finter, vendinger og temposkift uden at glide på banen. Den særlige sål på indendørs fodboldsko er således et vigtigt element, når du gerne vil spille op til dit bedste hver gang.

Lave såler giver dig øget mobilitet

Derudover er det vigtigt, at sålerne på dine indendørs fodboldsko er lave, så du får optimal kontakt med banen. På den måde bliver skoene mere stabile og du opnår en bedre mobilitet, så du kan lave hurtige sidebevægelser uden at vride om i anklerne. Overdelen er typisk fremstillet i et slidstærkt, syntetisk materiale, som sidder tæt til fødderne og giver dig en god boldføling.

Spændende udvalg og god bytteservice

Bestil nye indendørs fodboldsko til drenge og piger online her på webshoppen og modtag din pakke inden for kun 1-2 hverdage. Kvaliteten er i top og du finder et bredt udvalg af lækre modeller i flere forskellige prisklasser. Husk i øvrigt at du har hele 365 dages returret med mulighed for også at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker.