Fodboldstøvler til børn

100 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 28 af 100 produkter

Seje fodboldstøvler til børn

Uanset hvilket niveau du spiller fodbold på, er et par velsiddende fodboldstøvler et must, når du går på banen. Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende udvalg af seje fodboldstøvler til børn - tjek siden ud og vælg din favoritmodel. Sortimentet af fodboldstøvler til børn byder på et væld af forskellige modeller, så du kan komme til at ligne din yndlingsspiller fra dit favorithold. Der er masser af flotte farver og lækre designs - valget er dit!

Fodboldstøvler i alle prisklasser

Variationen af fodboldstøvler til børn er stor og hos SPORT 24 finder du både topmodeller, der er designet med lav vægt og de nyeste teknologier, samt billigere udgaver i mere slidstærke materialer. Nogle modeller er forsynet med en tætsluttende og støttende ankelsok, mens andre har snøren på skrå eller er forsynet med særlige elementer i overdelen for bedre kontrol. Der er altså alle muligheder for at finde et par børnefodboldstøvler, der opfylder dine ønsker og behov.

Vælg de rette støvler for dig

De fleste moderne fodboldstøvler til børn er fremstillet med lette, syntetiske overdele, der sidder tæt til fødderne og som kræver et minimum af pleje, når blot de holdes tørre og rene efter brug. Du finder dog stadigvæk modeller med læderoverdel, som tilpasser sig fødderne og sikrer en suveræn komfort. Disse modeller kræver mere vedligehold og skal udover den almindelige rengøring også plejes med læderfedt, for at opretholde den bløde finish.

365 dages returret hos SPORT 24

Se det store udvalg af fodboldstøvler til børn online på SPORT24.DK og køb din favoritmodel her. Vi leverer inden for 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret, hvis du har fortrudt eller størrelsen ikke passer. Du vælger naturligvis selv, om du sender retur til webshoppen eller bytter fodboldstøvlerne i din lokale SPORT 24 butik.

Se udvalget af:

Nike fodboldstøvler

adidas fodboldstøvler

Kunstgræs fodboldstøvler

Se også vores udvalg af fodboldmål.