☀ Klar til Indian Summer? Se de lækre sneakers til efterårssolen HER ☀

Mest populære produkter

 1. 44%
  Puma Rapido II FG Fodboldstøvler Børn
  Puma Puma Rapido II FG Fodboldstøvler Børn
  450 DKK 250 DKK
 2. 38%
  hummel Challenger Poly Shorts Børn
  hummel hummel Challenger Poly Shorts Børn
  200 DKK 125 DKK
 3. 50%
  Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
  Puma Puma ftblPLAY Træningsdragt Børn
  600 DKK 300 DKK
 4. 50%
  Puma Pro Training 2 Benskinner
  Puma Puma Pro Training 2 Benskinner
  150 DKK 75 DKK
 5. 44%
  Puma Rapido II FG Fodboldstøvler Børn
  Puma Puma Rapido II FG Fodboldstøvler Børn
  450 DKK 250 DKK
 6. 50%
  Puma Pro Training 2 Guard + Ankle
  Puma Puma Pro Training 2 Guard + Ankle
  200 DKK 100 DKK

Fodbold til børn

(489 produkter)

Fodbold - den perfekte sportsgren for børn

Fodbold er og bliver den mest populære sportsgren på verdensplan. Spillets simple regler og minimale udstyrskrav, gør det mulig for alle at være med. Unge såvel som gamle. Piger såvel som drenge. Det er derfor ikke så underligt, at der fortsat er flere og flere børn, som spiller fodbold i en af landets mange fodboldklubber. Fodbold for børn er en social sport, hvor kammeratskabet dyrkes. Særligt for de helt små børn er fodbold en oplagt mulighed for at udvikle sociale kompetencer og føle sig som en del af et fællesskab. At de så samtidig får masser af frisk luft og motion, er kun en ekstra bonus.

Historien bag fodbold

Fodbold kan spores helt tilbage til den tidlige middelalder, men det moderne fodboldspil daterer sig til 1863, da det første nationale fodboldforbund blev stiftet i England. I begyndelsen var det faktisk på de engelske kostskoler, at spillet vandt frem. Her blev det betragtet som et vigtigt værktøj i børnenes karakteropdragelse. Det skyldes, at værdifulde egenskaber som selvbeherskelse og gruppeloyalitet dyrkes i spillet fodbold. Det gjorde det dengang. Og det gør det i dag. Man kommer ikke langt som fodboldspiller, hvis ikke man har sit hold i ryggen.

Derfor er det vigtigt med det rette fodbold-grej til børn

Skal dit barn starte til fodbold, er det vigtigt, I sammen bruger den nødvendige tid til at finde det helt rette udstyr - i den rette størrelse. Hvis dit barn er i voksealderen, kan det være fristende at købe tøj og fodboldsko i et nummer større for at forlænge brugstiden, men lad være med det. Med fodboldtøj til børn gælder samme regel som med hvilket som helst andet stykke træningstøj: Komforten er essentiel. Ved f.eks. at vælge den forkerte størrelse fodboldstøvler, risikerer du, at dit barn får ømme fødder, vabler og lignende.

Det skal du kigge efter, når du vælger fodbold-grej til børn:

 • Lette materialer giver mulighed for hurtige aktioner på banen.
 • Velsiddende pasform sikrer høj komfort og stor bevægelsesfrihed.
 • Svedtransporterende materialer holder huden tør og tilpas.
 • Stor slidstyrke forlænger levetiden på fodboldudstyret til børn.

Se det store udvalg af fodbold for børn hos SPORT 24

Her hos SPORT 24 finder du altid et bredt udvalg af tøj og udstyr til fodboldelskende børn. Vores udvalg rummer alt lige fra fodbolde og benskinner til fodboldstøvler og træningstøj til børn. Skulle du være i tvivl om størrelsen, eller sidde inde med nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummeret 30 21 38 50. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål om fodbold for børn. Derudover kan du sætte din lid til, at vi leverer dine varer inden for kun 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret, og du kan altid bytte dine varer i vores fysiske SPORT 24-butikker. Nemmere bliver det ikke.