NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Cykeludstyr til børn

15 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 15 af 15 produkter

Klæd dit barn på til gode cykeloplevelser

Cykelsporten er en sport for alle og i særdeleshed også børn og unge. Danske cykelstjerner som Bjarne Riis eller Magnus Cort inspirerer unge til at nå hele vejen til Touren. Den stigende interesse blandt unge mennesker er forhåbentlig begyndelsen på en masse nye stjerner inden for cykelsporten. Hos SPORT 24 vil vi gerne være med til at inspirere børn og unge til at gå efter drømmen om Tour de France, verdens største cykelløb. Vi har derfor samlet cykeludstyr til børn, som giver dine børn de bedste forudsætninger for at dyrke deres yndlingssport og udleve deres potentiale.

For alle slags cykelryttere

Hvad end dine børn har store ambitioner med deres sport, cykler for hyggens skyld eller bruger det som et redskab til at komme fra A-B, så har vi cykeludstyr for enhver. For lige meget hvilket niveau dine børn cykler på, så er det altafgørende med det rigtige cykeludstyr. Når børn cykler, handler det i høj grad om, at de skal have en god oplevelse, og at de skal være komfortable. Hvis de føler sig godt tilpas, så øges børns lyst til at være på cyklen, og de får mere motivation og glæde ved sporten.

Stort udvalg af sikkert cykeludstyr til børn

Mange børn nyder at cykle. De elsker at mærke farten, når de giver den gas på landevejen eller på MTB-sporene, derfor er sikkerhed alfa-omega, når du vælger cykeludstyr til børn. Alle de udvalgte brands blandt sortimentet lægger vægt på høj kvalitet, og de arbejder konstant med at forbedre cykeludstyr til børn, så det er både let, slidstærkt og sikkert. Noget af det vigtigste cykeludstyr til børn er selvfølgelig en god cykelhjelm og synlige reflekser, så I som forældre kan føle jer trygge ved at sende ungerne afsted på cyklen. Udover sikkerhed, så er komfort og velvære også vigtigt. Derfor har vi udstyr, som sikrer, at børnene kan holde sig tørre og varme.

Køb cykeludstyr til børn hos SPORT 24

Vi har udvalgt alt det bedste cykeludstyr til børn her på siden, hvor vi har særligt fokus på komfort og kvalitet. Når du bestiller online, får du altid levering inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt har dine varer ved hånden. Vores kundeservice står altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med egenskaber, sikkerhed eller andet. Har du været så uheldig at bestille en forkert vare, så har vi gjort det nemt at returnere med 365 dages fuld returret og en vedlagt returlabel i pakken.