Cykeltrøjer til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Køb velsiddende og funktionelle cykeltrøjer til børn

Cykling er en skøn sport, der både aktiverer kroppen, giver masser af frisk luft og mulighed for at koble af fra skolearbejde og oprydning på værelset derhjemme. Uanset om dit barn er medlem af en cykelklub eller træner på egen hånd - alene, med venner eller familie - er det en god idé, at han eller hun er klædt godt på til anstrengelserne i sadlen. Her på siden finder du vores udvalg af funktionelle og velsiddende cykeltrøjer til børn. Kvaliteten er altid i top og vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt hurtig levering inden for kun 1-2 hverdage.

Cykeltrøjer med tætsiddende pasform minimerer vindmodstanden

En god cykeltrøje til børn skal være fremstillet i en let, blød og fleksibel kvalitet og forsynet med en tætsiddende pasform, der smyger sig om kroppen og derved hjælper med at minimere vindmodstanden, når du cykler. Derudover er det vigtigt, at bevægelsesfriheden er i top, så kroppen ikke bliver hæmmet under flere timers cykeltræning. Når du køber cykeltrøjer til børn, er det også vigtigt at vælge en model, som er fremstillet i et funktionelt materiale. Det sikrer nemlig gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, som har en afgørende betydning for den samlede træningsoplevelse.

Smarte detaljer giver øget træningskomfort

Cykeltrøjer til børn er - ligesom modellerne til voksne - typisk designet med en række smarte detaljer, der gør dem særligt velegnede til cykeltræning. Børne cykeltrøjer er således ofte forsynet med en gennemgående lynlås på fronten, der giver mulighed for hurtig ventilation på varme træningsdage. En cykeltrøje til børn er desuden ofte designet med ekstra længde på ryggen, hvilket sikrer, at lænden er dækket, når junior sidder forover på cyklen. Herudover er modellerne udstyret med lommer på ryggen for praktisk opbevaring af dine småting, mens refleksdetaljer sørger for god synlighed i trafikken.

Tryg nethandel hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af lækre cykeltrøjer til børn. Modellerne er fremstillet i funktionelle kvaliteter og forsynet med smarte detaljer, der giver dit barn en optimal oplevelse på cyklen. Du kan altså roligt bestille en ny cykeltrøje til børn og gøre træningen endnu sjovere og mere komfortabel. Handler du online her på webshoppen, får du hurtig levering og tryghed med en fremragende bytteservice. Du har nemlig hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende dine varer retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik.