NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Cykeljakker til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Godt udvalg af smarte cykeljakker til børn

En velsiddende og komfortabel cykeljakke til børn er en vigtig del af juniors udstyr, når cykeltræningen foregår på kølige og blæsende dage. En god cykeljakke til børn er fremstillet i et tyndt og let materiale, som lader kroppen ånde og samtidig tilbyder en god beskyttelse mod vinden. Her på webshoppen finder du et godt udvalg af smarte og lækre cykeljakker til både piger og drenge.

Hold kroppen varm på kolde træningsdage

Når du gerne vil yde en god præstation på cyklen, er det vigtigt, at komforten er i top, så du ikke bliver negativt påvirket at vejrforholdene. Får den kolde vind først fat, så kroppen bliver nedkølet, er det svært at genvinde varmen igen. Derfor risikerer du at miste en masse energi til opvarmning af kroppen, hvilket hurtigt går ud over din træningseffektivitet. En vindtæt cykeljakke til børn er således et absolut must i juniors cykelgarderobe.

Børnecykeljakker med smarte detaljer

Pasformen på en børnecykeljakke skal være forholdsvis tætsiddende, da det hjælper med at minimere vindmodstanden. Derudover er cykeljakker til børn typisk designet med ekstra længde på ryggen og en god længde på ærmerne, så den dækker perfekt, når du sidder foroverbøjet i sadlen. Når du vælger en model, er det desuden en god idé at tjekke, om den er forsynet med refleksdetaljer, så dit barn kan ses i mørket. En anden smart detalje, som dit barn kan få brug for, er en praktisk lomme på lænden eller en lynlåsåbning, der giver adgang til lommerne på din cykeltrøje.

Nem og sikker nethandel hos SPORT 24

Finder du en cykeljakke til dit barn i vores sortiment, kan du roligt lægge den i kurven og bestille den hjem. Du modtager dine varer efter blot 1-2 hverdage og med 365 dages returret og mulighed for at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker, er der ikke noget at betænke sig på.