Cykelbukser til børn

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 1 af 1 produkter

Høj komfort med gode cykelbukser til børn

Køb et par komfortable cykelbukser til børn og giv junior de bedste betingelser under cykeltræningen. Et par gode cykelbukser til børn er nemlig afgørende for komforten i sadlen og kan være forskellen på en god og en dårlig træningsoplevelse på cyklen. Her på webshoppen finder du et godt udvalg af lækre cykelbukser til børn, så komforten i cykelsadlen er helt i top til hver eneste træning.

Vælg en model der passer til vejret

Cykelbukser til børn designes i flere forskellige udgaver, så du nemt kan finde et par, som passer perfekt til netop dine behov. Børnecykelbukser fås således i forskellige benlængder og alt efter vejrforholdene kan du vælge mellem korte, ¾-lange eller lange modeller. Derudover er nogle cykelbukser til børn designet med praktiske seler, der sikrer en mere velsiddende pasform og samtidig sørger for, at du ikke får et bart stykke hud på lænden, når du sidder foroverbøjet på cyklen. Særligt på kølige dage er dette en stor fordel, så du ikke bliver kold og stiv i ryggen.

Puden skal ikke være for kraftig

Et par gode cykelbukser til børn er naturligvis også forsynet med en komfortabel siddepude. Puden er integreret i cykelbukserne og skal helst ikke være for kraftig. Er puden stor føles den ukomfortabel, mens en tyndere pude i god kvalitet både skåner bagdelen og sikrer en behagelig fornemmelse med god bevægelsesfrihed. For at sikre en optimal komfort under træningen er det ligeledes vigtigt, at cykelbukser til børn er fremstillet i et let materiale med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, så du holder tør og tilpas. Derudover skal cykelbukser til børn være strækbare og forsynet med flade syninger, så du får en tætsiddende pasform med masser af bevægelsesfrihed og et minimum af gener.

Sikker og hurtig nethandel hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af lækre cykelbukser til børn. Modellerne er fremstillet i høj kvalitet, så både pasform og komfort lever op til dine ønsker og behov. Køber du dine nye cykelbukser til børn online her på SPORT24.DK, får du leveret din ordre efter kun 1-2 hverdage. Derudover får du 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i en fysisk SPORT 24 butik.