✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Endurance Wallone Urban Cykelhjelm
  Endurance Endurance Wallone Urban Cykelhjelm
  450 DKK 225 DKK
 2. 50%
  Endurance Amstel Cykelhjelm
  Endurance Endurance Amstel Cykelhjelm
  400 DKK 200 DKK
 3. 38%
  Endurance Colah Overshoes
  Endurance Endurance Colah Overshoes
  400 DKK 250 DKK
 4. 50%
  Endurance X-Light Cykelhjelm Børn
  Endurance Endurance X-Light Cykelhjelm Børn
  400 DKK 200 DKK
 5. 50%
  Montson Bicycle Taillight & Multi Functional
  Montson Montson Bicycle Taillight & Multi Functional
  250 DKK 125 DKK
 6. 50%
  Salzmann Reflector
  Salzmann Salzmann Reflector
  120 DKK 60 DKK

Cykling til børn

(19 produkter)

Cykling for børn i alle aldre

De fleste børn har en cykel. For nogle børn bliver cyklen også til mere end et transportmiddel, og de begynder måske endda at gå til BMX eller MTB. Men ligegyldigt hvilket omfang, dit barn bruger sin cykel i, er det vigtigt at have udstyret i orden, så de små er sikre i både trafik og i fritiden. Hos SPORT 24 har vi et stort sortiment af påklædning og udstyr til cykling for børn, og du kan derfor med sikkerhed finde dét, du mangler, hos os.

Husk cykelhjelmen

Uanset om dine små går til cykling for børn i fritiden, eller om de bare cykler til og fra skole, er det vigtigt at passe på dem. Børn, der cykler, bør altid huske cykelhjelmen for at undgå at komme til skade. Hos SPORT24.DK har vi hjelme fra både Endurance og Cruz. Disse cykelhjelme til de mindste fås i flotte farver, så selv de mest stædige børn har lyst til at bruge hjelmen. Derudover har hjelmene praktiske funktioner, såsom LED-lygte monteret på bagsiden samt ventilationshuller, der sørger for luftgennemstrømning på varme dage. Hjelmene er lavet med hårdfør konstruktion og komfortpuder, så de sidder behageligt.

Cykling for børn i fritiden

For de fleste børn betyder cykling ikke andet end en tur til og fra skole. Men for andre betyder det meget mere. Hvis dine børn gerne vil gå til cykling i fritiden, som f.eks. MTB eller BMX, skal I have styr på påklædningen. På SPORT24.DK finder du et stort udvalg af påklædning til cykling for børn.

Vi fører bl.a.:

 • Lette og fleksible cykeltrøjer med korte og lange ærmer i åndbart og svedtransporterende materiale
 • Tætsiddende og elastiske cykelshorts med indbygget siddepude for maksimal komfort
 • Vindtætte og vandafvisende cykeljakker med refleksstriber
 • Vandtæt cover til skoletasken eller rygsækken med indbyggede refleksstriber

Bliv set i trafikken

Når dine børn cykler afsted om morgenen, er det vigtigt, at bilerne i trafikken kan se dem. Gå på opdagelse i vores mange refleksprodukter på SPORT24.DK. Her finder du både armbånd og slap-wraps, som børnene let kan tage af og på. Derudover er mange af vores hjelme, jakker og trøjer udstyret med reflekser. Husk, at du altid har 365 dages returret, og at du kan bytte i alle fysiske SPORT 24-butikker. Bestiller du fra nettet, kan du forvente dit udstyr inden for 1-2 leveringsdage.