Utrolige Irland byder på unikke naturoplevelser

Ta’ på en aktiv ferie på Den Grønne Ø

Utrolige Irland byder på unikke naturoplevelser

En (måske) overset, men ikke desto mindre uforglemmelig, destination for den aktive aventurier, er den utroligt smukke irske ø. Den irske ø ligger smukt ud til Atlanterhavet, og er på alle måder et spektakulært rejsemål, når du virkelig skal have en på opleveren. For enhver rigtig eventyrer, bør Den Grønne Ø stå meget, meget højt på den store bucket list over steder du SKAL nå at se og opleve.

Irland byder på et varieret landskab, rig kultur, højt humør og en fantastisk gæstfrihed. Og hvilken måde er bedre at opleve alt dette på, end at tage på en aktiv ferie med din bedste rejsemakker under armen. Uanset om du er til vandreture, cykling eller vandsport, er Irland et paradis for dem, der søger eventyrlige aktiviteter i en smuk og inspirerende kulisse. Lad følelsen af venlighed, højt humør og det utrolige grønne landskab strømme til dig, når du med vind i håret og solen i nakken drager ud for at se, hvad der gemmer sig for enden af regnbuen ud til det vilde Atlanterhav.

Følg gummiruten rundt på Den Grønne Ø

Irland kan (og skal) opleves på mange måder. Uanset om du er ung eller gammel; rejser alene, med familien eller det blot dig og din buddy. Øen byder på alt fra spændende udendørsaktiviteter til sjove kulturelle oplevelser, der vil skabe minder for livet.

Men; når du holder en aktiv ferie i Irland, bør du følge gummiruten, hvor du omfavner og indtager naturen med groft og takket gummi mod jorden. Og dette gummi bør naturligvis stamme fra dine vandresko eller cykeldæk. Med sine bølgende landskaber og farverige, frodige natur, er Irland en sand perle for outdoorentusiasterne.

Hvis du længes efter at udforske betagende klippekyster, dybe dale og maleriske landsbyer til fods, så er en vandreferie i Irland den perfekte måde at fordybe sig i landets enestående skønhed og rige kultur.

Er du derimod til de grønne bakker, varierende terræner, stejle bjergstier og skovklædte spor, er Irland et sandt Nirvana for mountainbikerytteren, der ikke er bange for at få jord under neglene, på tøjet eller i hovedet. Irland har et hav de mest spændende mountainbikeruter, du nogensinde kommer til at finde.

Og bliver det for vildt, kan du altid ”nøjes” med en uforglemmelig cykelferie, der stadig vil tage dig på en rejse ind i og igennem den smukke natur og keltiske kultur. Med sine idylliske landsbyer, blanke søer og imponerende kystlinje er der nok at se på, når du rider gennem landskabet på jernhesten.

Hvor går vandreturen hen?

Et oplagt udflugtsmål på din vandring er Boyne Valley. Her kan du opleve flere forskellige neolitiske seværdigheder, hvilket blandt andet omfatter Knowth og Dowth, der begge er mystiske og historiske passagegrave samt Newgrange, der ligeledes er en ældgammel passagegrav, hvis oprindelse der dateres tidligere end Stonehenge og de ægyptiske pyramider. Af andre spektakulære monumenter kan nævnes Monasterboice klosteret, hvor I finder Irlands nok bedst bevarede høje kors samt Trim Castle, der ligeledes er et af de bedst bevarede og imponerende slotte i Irland.

Vil du have frodige landskaber, er Boyne Valley også spækket med en bred vifte af flotte og idylliste vandrestier, der løber langs floder, gennem skove og dybt ned i dalen. Med andre ord er der altså masser af se i Boyne Valley, uanset om du er til sten, græs eller begge dele.

Oplev Irland aktivt

Lad det irske hav skylle ind over dig; i hvert fald hvis du har badetøj med. Hop i bølgen blå og direkte ned i den keltiske kultur, når du holder en aktiv ferie i Irland. Med sine mange historiske seværdigheder og billedskønne landskaber er du og rejsekompagnon sikret en oplevelse for livet. Irland vil uden tvivl efterlade et grønt ar på sjælen, uanset om du har løbet, vandret, svømmet eller cyklet landet rundt. Så ta’ på en aktiv ferie i Irland; dine venner bliver grønne af misundelse.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg