VI TESTER: FUSION C3 women tights

FUSION har lanceret deres populære C3 tights i en udgave til kvinder, men er de lige så gode som de "gode gamle" C3 tights?

VI TESTER: FUSION C3 women tights

FUSION har lanceret deres populære C3 tights i en udgave til kvinder, men er de lige så gode som de “gode gamle” C3 tights?

Vi har bedt to kollegaer teste dem til henholdsvis løb og træning og vi kan godt afsløre, at testpersonerne var ret positive!

Løb

Julie løber og har testet C3 på hendes ture i det nordjyske

Jeg har kun positive tilbagemeldinger. De er super lækre, og sidder rigtig godt på mine løbeture. De sidder til de rigtige steder, blødt materiale, tilpas svedtransporterende og pasformen er præcis, som jeg ønsker den.

Jeg er især yderst tilfreds med den bredere talje. Den sidder rigtig godt på maven, og har ikke tendens til at glide ned, som mange andre tights har.

Lommerne er som altid et stort plus på FUSIONS’s tights, de virker helt optimalt, så telefon, nøgle osv. kan komme med på løbeturen, uden problemer.

Et ekstra plus ved denne model, er at sidelommerne er sorte, de er derfor lidt mere anonyme, når man springer i tightsene til andet end træning og løb.

Så alt i alt er jeg meget tilfreds, de er klart mine yndlings-tights

Træning

Pernille har testet C3 i hendes ture i den lokale Fitness World 

Mit første indtryk af de nye C3+ training tights fra FUSION da jeg pakker dem ud er, at de virker til at være et par lækre, lette og bløde tights. Tightsene er nemme at få på, og de er lige så behagelige at have på som første håndsindtrykket indikerer. Den høje og brede talje konstruktion sikrer, at man ikke på noget tidspunkt kommer til at have bar ryg og følelsen af de lette og elastiske tights sikrer dig optimal bevægelsesfrihed når du træner.

Samtidig er den brede talje også med til at sikre at tightsene bliver hvor de skal under diverse maveøvelser og ikke ruller ned under mavedellen.

Det lette og åndbare materiale tightsene er lavet af, er også med til at sikrer at din bentræning bliver en succes pga. fri bevægelighed og inden bekymring om, om tightsene bliver hvor de skal for det gør de.

Alt i alt en skøn tights at træne i og som helt sikkert bliver en fast del af min træningsgarderobe og måske de nye favorittights, også til sofaen om søndagen

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg