Test af FUSION vinterløbetøj med Daniel Bækkegård

Daniel Bækkegård

Ironman-vinderen Daniel Bækkegård tester FUSION vinterløbetøj. Læs med her.

Test af FUSION vinterløbetøj med Daniel Bækkegård

Skal vi i Danmark snakke om en stjerne inden for Ironman distancen, så bør vi snakke om Daniel Bækkegård.

En vaskeægte jernmand, der lever af at træne, rejse og køre race.

Han er blot 24 år gammel, men han kan allerede nu bryste sig af at have vundet Ironman Austria og befinde sig i verdenseliten inden for hans sport.

Daniel er FUSION atlet og har i den forbindelse testet en masse FUSION styles hen over de danske vintermåneder, hvor hans rejseaktiviteter og konkurrencer har været sat på standby.

Gæsteindlæg om FUSION af Daniel Bækkegård, professionel langdistance triatlet

Jeg har arbejdet tæt sammen med FUSION i præcist et år nu.

Et år hvor verden har været ustabil uden sikre fremtidsudsigter for race- eller træningslejre i udlandet.

Det har derfor også været et år, hvor jeg har haft rig mulighed til at teste alle FUSION’s produkter af, da alt træning har foregået på dansk grund. Tidligere har træning i de kolde måneder været forfærdeligt.

Usikkerheden ved, om jeg ville komme halvvejs gennem et løbepas og enten fryse ad pommern til eller overophede, har været et dagligt problem.

Det var først, da jeg startede med at træne i FUSION tøj, at jeg forstod, hvordan tøj kan påvirke kvaliteten af en løbetræning og ikke mindst glæden ved at løbe.

FUSION’s produktlinje har en fed synergi, der gør, at man altid kan være velklædt og klar til at tackle dagens løbepas uanset intensitet og vejr.

Det hele drejer sig om hvilke lag, man vælger at tage på.Nu er vi gået ind i de rigtig kolde måneder, hvor temperaturen kan falde til under frysepunktet.

Her er det især vigtigt at være godt klædt på, så man ikke ender med at fryse og blive syg.

Jeg har lavet nogle “Go-To styles”, der fungerer godt for mig, fordi jeg føler mig klædt på uanset, hvilket formål træningspasset har.

Løbefavoritter til ture i roligt/jævnt tempo:

FUSION C3 HotDejlige varme vinterløbebukser, som er vindtætte men stadig elastiske, hvilket giver en lækker følelse og bevægelsesfrihed. Det er løbebuksen, der kan få dig igennem selv det værste vejr.

FUSION Uld undertrøje (kort eller lang, varierer ved temperatur)Et meget undervurderet produkt fra FUSION, da det kan bruges til uendeligt meget. Jeg bruger det dagligt som det inderste lag på mine løbeture.

FUSION C3 HoodieEn go-to løbetrøje der er dejlig varm, men stadig åndbar. Den sikre dig en solid løbetur uanset vejr.

FUSION SLi løbejakkeEn jakke der får dig igennem vind og regn. Jeg bruger den til rolige ture i de kolde måneder eller til regnvejrsdage året rundt. Kombineret med uldundertrøjen, bliver du ustoppelig på selv de mest mørkegrå dage.

FUSION halsedisseDu kan aldrig få for mange halsedisser. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg bruger halsedisser til alle mine træningspas fra oktober til marts, da jeg synes, at det er rart at have lidt beskyttelse for halsen. Det gælder også, når jeg ikke træner.

Lyser dig op i mørket

FUSION laver deres SLi løbejakker i Fluo farver og har reflekser på alle deres tights, der øger din sikkerhed og synlighed i de mørke måneder.Dog kan bilister have svært ved at se dig, når du kommer løbende, og det er derfor altid en god idé at løbe med armbind eller pandelampe med LED lys. 

FUSION til dagligdagen

Til dagligt går jeg rundt i FUSION’s Recharge sæt og bruger uld undertrøjer og halsedisse.

Når jeg ikke træner, handler det om at restituere så godt som muligt, hvilket jeg gør bedst, hvis jeg føler mig tilpas i det outfit, jeg har på.

Jeg elsker pasformen og stoffet i Recharge sættet, og hvis jeg parrer det op med en uldtrøje, er det helt perfekt.Det sikrer, at jeg altid har det tilpas varmt og aldrig fryser eller lugter. 

Kunne du tænke dig at få en større indsigt i FUSION’ styles og flere fif til at sammensætte dit FUSION tøj, så glæd dig til at høre meget mere fra Daniel Bækkegård i løbet af 2021 på SPORT24’s kanaler.  

Er du blevet nysgerrig på atleten selv og hans sportslige succeser, så kan det stærkt anbefales, at du spidser ørerne og lytter med på vores podcast med Daniel fra 2020

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg