MØD MARLENE HAVGAARD

SPORT 24’s nye Dyrk Glæden ambassadør. Lystbetonet træning og masser af bevægelsesglæde. Det er Marlenes mantra.

MØD MARLENE HAVGAARD

25 år, høj hestehale, kæmpestort smil og masser af drive. Marlene Havgaard er en kvinde med fart på hverdagen. Siden sommeren 2023 har hun drevet LAVA studio. Et reformerstudie hun selv har startet op, først i Aarhus, dernæst Odense og lige om lidt i København. Formålet med hendes arbejde er ikke at udbyde træninger, der gør kroppen sommerklar og 10 kilo lettere. Tværtimod. For Marlene er det langt vigtigere at videregive glæden og det mentale overskud, man får ved at bevæge sig. Hun kalder det selv lystbetonet træning.

Træning skal ikke kun kunne måles, det skal kunne mærkes

Marlene er meget bevidst om, hvordan hun videregiver lysten til at træne. Den primære årsag er, at hun fra sin tid på Bacheloruddannelsen i Idræt og Sundhed blev klar over, at der er et væsentligt større fokus på den fysiske gevinst end den mentale gevinst ved fysisk aktivitet. I stedet for kun at se på træning, som noget der er målbart, ønsker Marlene at fokuserer på alle de gode ting træning gør for ens mentale mindset.

”Du skal have styr på dig selv herinde” siger Marlene og peger på sit hoved ”Før du kan få styr på din krop og alt andet omkring dig”.

Motivation er ikke en selvfølge, og det er okay

Alarmen vækker dig kl. 6 om morgenen. Du tilter ud af sengen, gnider øjenlågene op og fortryder i mødet med træningstøjet på kommoden, den aftale du har lavet med dig selv. Kan du genkende scenariet og lysten til at bytte morgentræningen ud med den lune dyne? Det kan Marlene. For selvom hun har træning på programmet hver eneste dag, kan hun sagtens have flere uger, hvor hun ikke har lyst til at træne. Har hun virkelig ikke lyst til en træning, dropper hun den helt, og det er vigtigt for hende at sige til sig selv at det er okay. Men så snart hun mærker, at det er følelsen og glæden på den anden side af løbeturen, der motiverer hende, er det det, hun fokuserer på før og under turen.

Glæd dig til at lære Marlene bedre at kende på SPORT 24’s kanaler i løbet af 2024.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg