Hover IF: Danmarks smukkeste klubhus

SPORT 24 samarbejder med mange klubber fordelt i hele Danmark og vi vil gerne være med til at fortælle nogle af de mange fantastiske foreningshistorier.

Hover IF: Danmarks smukkeste klubhus

Det er svært ikke at forelske sig i Hover Idrætsforening (Hover IF). Stemningen er høj i den lokale idrætsklub ved Vejle, som oser af liv og sportsglæde. Ildsjæle, talenter og hverdagsmotionister i klubben kan blandt andet takkes for, at Hover IF ikke måtte dreje nøglen om efter en voldsom brand i 2017. Tværtimod formåede de at vende katastrofen til den succes, de oplever i dag – nemlig et livligt engagement fra især Uhrhøj-områdets beboere.

”Vi ønsker, at flest muligt på Uhrhøj får den størst mulige glæde ved at dyrke idræt og motion.”

Det er målet. Kort og godt, uden dikkedarer, hvis du spørger Toke Serritslev, der er Børneudviklingstræner og tøj- og materialeansvarlig i Hover IF – Fodbold.

Hos SPORT 24 er vi naturligvis meget stolte af at arbejde sammen med så levende og velfungerende en breddeklub som Hover IF. Læs mere om, Hover IF’s samarbejde med SPORT 24 nederst i artiklen.

TikTok-dans, håndbold fitness og kampsport

Med Hover IF har vi fat i en moderne sportsklub, hvor de – ifølge Toke Serritslev – altid er friske på at lade medlemmerne prøve nye sportsgrene; ”Har man en idé til en sportsgren, man gerne vil starte op, så har man altid mulighed for det. Vi er som forening altid klar på nye ting.” Senest har både nye og trofaste medlemmer kunnet få smil på læben og ro i sjælen med yoga, håndbold fitness, kampsport og TikTok-dans.

Idrætsklubbens 10 afdelinger har fokus på at sprede glæden ved sport til alle, uanset start- og ambitionsniveau.

Selv om klubben lige nu oplever stor succes, så har det ikke altid været sådan.

Hover IF mister træningsfaciliteter i stor brand

2017 blev et fatalt år for den sydøstjyske idrætsforening, idet de var vidne til, at Petersmindehallen blev reduceret til aske i en voldsom brand. Branden, der frarøvede idrætsforeningen deres primære træningsfaciliteter, betød efterfølgende et massivt frafald i medlemmer. Her måtte alle hygge-sportsudøvere inden for sportsgrene, der kræver opstregede baner, se sig nødsaget til at tage deres aktiviteter et andet sted hen i byen.

Udover Petersmindehallen består Hover IF også af en fodboldafdeling med intet mindre end Danmarks smukkeste klubhus, hvis du spørger dem selv. Klubhuset er bygget i 2016 i en moderne arkitektur, hvor tilskuere og forældre bliver en naturlig del af klubmiljøet. Fra selve cafeteriaområdet – med plads til op til 80 mennesker – er der nemlig direkte udsigt til kamp- og træningsbaner.

Med branden forsvandt altså halvdelen af idrætsklubbens eksistensgrundlag. Men intet er, som sagt, så skidt, at det ikke er godt for noget. En spritny, bedre og topmoderne Petersmindehal stod nemlig klar i 2019 – samme år som Hover IF markerede deres 50-års jubilæum med en kæmpe fest i netop samme hal.

Den nyåbnede sportshal, som bød fx på en springgrav, multihal i dobbelt størrelse af før samt topmoderne faciliteter, blev startskuddet på en forrygende tilgang i medlemmer.

En sportsklub, der aktivt bliver valgt til

Hover IF’s hypermoderne træningsfaciliteter kombineret med en omfavnende åbenhed over for kreative sportsretninger har givet de resultater, som alle holdt vejret og håbede på efter den store brand i 2017.

Heldet vendte. Heldigvis.

Fra 2018 til udgangen af 2023 steg medlemstallet atter – fra 1.390 til imponerende 2.560 Hover IF-medlemmer. Det svarer til en tilgang på over 200 nye medlemmer hvert år og klubben har i skrivende stund rundet mere end 200 trænere, ledere og frivillige. Toke Serritslev beretter om en succes, der går lige i hjertet på både engagerede frivillige, trænere og lederne i de 10 afdelinger under Hover IF:

”Vi tror på, at vores nye og fantastiske faciliter, såsom Fodboldklubhus fra 2016, ny idrætshal, multihal med springgrav fra 2019 og kunstgræsbane fra 2022 har tiltrukket nye medlemmer, ikke kun fra Uhrhøj, men også fra andre steder i byen. Vi er nu en klub, som bliver valgt til.”

Egen SPORT 24-webshop med sportsudstyr og spilletøj med klublogo

Som velfungerende sportsklub er det alfa og omega at have de nødvendige sportsartikler for at bevare den store tilslutning af medlemmer. De seneste 12 år har Hover IF samarbejdet med SPORT 24, sikret netop dette.

Idrætsklubben har deres egen SPORT 24-webshop, hvor de kan bestille udvalgt spilletøj og klubtøj med Hover IF-logo samt sportsudstyr.

”Vi har et godt og langvarigt samarbejde. Korte svartider ved henvendelser til vores kontaktperson, der altid har gode idéer og sparring til løsninger. Alt kan som regel lade sig gøre.”

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg