VIRTUS - Sportstøj til den alsidige mand

Kalder alle mænd! Virtus er brandet til dig, som ikke vil gå på kompromis til spinningstimen, under styrketræningen eller til søndagsbold på sofaen.

VIRTUS - Sportstøj til den alsidige mand

Kalder alle mænd! Virtus er brandet til dig, som ikke vil gå på kompromis til spinningstimen, under styrketræningen eller til søndagsbold på sofaen.

Blødhed, strækbare materialer, suveræn svedtransport og åndbarhed er blot nogle af nøgleegenskaberne ved Virtus’ produkter.

Virtus, der på latin betyder maskulinitet og mod, har fokus på multifunktionelle produkter med ultimativ komfort – perfekt til dig, der ønsker fleksibilitet i dagligdagen og til din sport.

Stærk kvalitet til alle

Det er, hvad Virtus står for. En del af kollektionen er udviklet i et ’muscle-fit’, som highlighter den stærke og maskuline side af mænd. Virtus er udviklet med ønsket om at innovere teknisk og afslappet sportstøj med et maskulint udtryk.

Iklædt Virtus kan du derfor forvente holdbare materialer, ultimativ åndbarhed og god svedtransport – vigtige egenskaber der giver dig muligheden for at kunne fokusere 100 % på din træning og give slip på alt andet.

Virtus er designet til forskellige pasformer, så du kan finde den, der passer dig bedst. Om det er shorts, t-shirts, lange bukser eller hoodies, så findes produkterne fra ’regular-fit’ til ’muscle-fit’ og er lavet i mange forskellige maskuline farver.

Til dig, der prioriterer en høj intensitet i din træning

Virtus sportstøj er specialiseret i højintensitetstræning, og giver dig altid det bedste udgangspunkt til at gøre det, du er bedst til. Høj puls eller ej, så er Virtus mærket til dig, der ønsker den perfekte blanding af komfort, funktionalitet og et maskulint udtryk.

Med Virtus produkterne får du bl.a. HYPERstretch. HYPERstrecth gør produkterne så strækbare, at du får frie og fuldstændigt ubegrænsede bevægelser i din træning.

Derudover er Virtus produkterne designet med MESHtech. En teknik der maksimerer åndbarheden og ventilationen, så du kan holde dig tør og afkølet under din træning. MESHtech er designet i et ultrablødt net, som giver dig de bedste muligheder for at opnå en høj intensitet i din træning uden at blive begrænset.

Virtus er skabt med store ambitioner, så du kan opnå dine mål og opleve glæden ved en svedig workout helt uden bekymringer.

Find vores store udvalg af Virtus produkter til hverdag og træning her på SPORT24.DK eller i din lokale SPORT 24 butik.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg