ASICS-ambassadører, Rikke Poulsen og Mads-Peter Lønborg

HSHOP x ASICS: Samarbejde med Asics-ambassadører, Rikke Poulsen & Mads-Peter Lønborg

ASICS-ambassadører, Rikke Poulsen og Mads-Peter Lønborg

Vi er stolte over at kunne præsentere vores eksklusive samarbejde med Asics ambassadørerne Rikke Poulsen, der til dagligt spiller for Team Esbjerg og Mads-Peter Lønborg, der spiller for Skive fH.

HSHOP havde fornøjelsen af at besøge Rikke Poulsen på Team Esbjergs hjemmebane – Blue Water Dokken. Derudover blev HSHOP også inviteret til Skive på Interfjord Arena, af Mads-Peter Lønborg.

Vi har spurgt spillerne, om hvorfor de spiller i lige netop Asics håndboldsko.

Hør hvad de har at fortælle her.

Rikke Poulsen”Jeg har spillet i Asics håndboldsko i mange år, fordi jeg ret hurtigt fandt ud af, at de var de bedste sko på markedet for mig. Man har en god komfort i skoene, samtidig med, at man stadig er tæt på halgulvet, så jeg kan reagere hurtigt”

Målmand, Rikke Poulsen, spiller til daglig for Team Esbjerg, hvor vi havde muligheden for at høre mere om den garvede Esbjerg-keeper. I mere 18 år har Rikke Poulsen spillet top håndbold og de fleste kender hende, for hendes utrolige redninger, dedikation til gamet og hendes jubelseancer efter en vild redning!

Til daglig spiller Rikke, i hendes Asics Gel-Beyond 6.

SHOP ASICS HÅNDBOLDSKO

Asics Gel-Beyond 6 ASICS GEL-Beyond er en sublim håndboldsko og modellen har været en af markedets mest foretrukne de sidste mange sæsoner.

Gel-Beyond modellen er utrolig let på trods af skoens fine mængde stødabsorbering. Upperen er produceret i Rhynoskin-læder, hvilket gør skoen ekstra slidstærk.

Mads-Peter LønborgJeg er aldrig i tvivl om mit valg, når jeg har mine Asics på. De giver mig trygheden i kampsituationer, til at lave hurtige retningsskift og til at springe og lande sikkert

Højrebackspilleren, Mads-Peter Lønborg, skiftede sidste år fra Aarhus Håndbold til Skive fH. Lønborgs fortrukne håndboldsko er Asics Gel-Tactic og Asics Sky-Elite FF2.

Her må vi bare sige: ”Godt valg!”. Begge sko udmærker sig ved deres yderst velsiddende pasform og støttende hælkappe, som giver mulighed for at lave skarpe retningsskifte.

SHOP ASICS HÅNDBOLDSKO

Asics Gel-Tactic

Asics Gel-Tactic er ganske enkelt en fantastisk strømlinet sko med en super skridsikker ydersål, blød stødabsorbering og let og åndbar upper. Håndboldskoen er en alletiders allround sko, der ikke har en masse overflødige komponenter og avancerede teknologier.

Ydersålen er udformet med en ”outrigger” på ydersiden af skoen, som forebygger vridskader af anklen.

Mellemsålen er produceret i et blødt EVA materiale der giver dig en fantastisk stødabsorbering. I både hæl og forfod er der endvidere gele puder hvor din fod har brug for ekstra god chockabsorbering ved landinger.

Asics Sky-Elite FF2.

Disse Asics Sky Elite FF 2 håndboldsko til herrer har en yderst velsiddende pasform og er spækket med fede teknologier, der sikrer en optimal komfort på halgulvet.

Sky Elite FF 2 herre håndboldskoene fra Asics er fremstillet med en åndbar overdel samt støttende hælkappe, der giver mulighed for hurtige og skarpe retningsskift. Mellemsålen sikrer dig både dæmpning og affjedring, mens den rillede gummiydersål og det bredere forfodsdesign sørger for et sikkert og uforligneligt greb mod underlaget.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg