Løbevogn, babyjogger eller sportsklapvogn.Kært barn har mange navne, men uanset betegnelse, giver en løbevogn dig mulighed for, at du kan tage dit barn med på løbeturen.  

At løbe med dit barn giver både samvær, nærvær og gode naturoplevelser sammen med dit barn. Plus det giver dig mulighed for at vedligeholde dit løb og være der for dit barn samtidigt i en ellers travl hverdagWhat’s not to like. 

Bliv klogere på, hvornår du må putte baby i løbevognen oghvordan du løber med løbevogn.

Hvornår kan du løbe med dit barn i en løbevogn?

Det er vigtigt at huske, at du først må tage baby med i løbevognen, når barnet er 6-8 måneder gammelt. Først dér er rygsøjlen stabil nok og barnet kan holde hovedet selv. 

Husk at du altid kan spørge din sundhedsplejerske til råds, hvis du er i tvivl om dit barn er klar til at komme med på løbeturen.

Om at løbe med en løbevogn

Det kan måske virke lidt hæmmende de første gange, du prøver at løbe med din nye løbevogn, men lad dig ikke afskrække. Når du først mestre teknikken er det ikke så galt.

Når du løber med dit barn, skal det først og fremmest være sjovt og en god oplevelse for jer begge. Start med at løbe kortere ture, og glemt alt om PB og pulszoner.

Husk også at turen også skal være sjov for dit barn, så tag dig tid til at stoppe op og kig på naturen sammen. 

Sådan løber du med løbevogn

Når du løber med løbevognen, kan du enten vælge at løbe med kun én hånd eller begge hænder på styret. Hvis du løber med én hånd,kan den anden arm være med til at sikre dig bedre fremdrift og balance. Skifte gerne hænder undervejs.

Det er vigtigt at huske at du skal holde løst på håndtaget (men stadig holde ved!), da du ellers risikere at få krampe i hånden

Hold ryggen ret og undgå at læne dig ind over vognen og løb med korte skridt, så du undgår at ramme løbevognen.

Løbevogne fra Thule

Thule laver nogle rigtig lækre kvalitets løbevogne, som du også sagtens kan bruge som almindelig klapvogn. Thules løbevogne er robuste og lavet i et praktisk letvægtsdesign, hvilket giver dig optimal ydeevne både på farten og på gåturen.Derudover lever alle Thules løbevogne selvfølgelig op til de strengeste sikkerhedsstandarder, så du med god samvittighed kan tage den lille med på turen.

Hos SPORT 24 finder du to af Thules populære modeller; Glide 2 løbevogn og Urban Glide 2 løbevogn. Vi har også tilhørende myggenet og regnslag, som kan være praktisk alt efter vejrforholdene.


Rigtig god (løbe)tur til dig og dit barn!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus