Hvad siger du til at få en træningsmakker, der kan give dig træningsdata, som er langt mere informative? En batterilevetid på op til 60 timer? Pistekort fra over 2000 skiområder og mere end 41.000 golfbaner? Måle din puls i vand ned til 100 meters dybde samt logge direkte på din spotify account, så du ikke behøver telefonen for at fyre op for din ’go big or go home’ liste?

Flyt for et kort øjeblik vægten godt tilbage i stolen og lad dig henkaste til Garmins imponerende nye multisportsur fenix 6, der med en stribe nybagte egenskaber rangeres som markedets pt. mest suveræne all-around sportsur!

DE STORE FORSKELLE PÅ FĒNIX 6 OG FĒNIX 5 PLUS

Nicholas Kjellberg tester fenix 6 ved GARMIN TRACKET på CopenHill Amager Bakke

Udover markante forbedringer på blandt andet batterilevetid, display og premium materialer, der tåler alt, er fenix 6, som Nicholas Kjellberg også gør opmærksom på, proppet med spritnye avancerede funktioner, som kan få en hver gadgetnørd til at slikke sig om munden.

”Da jeg i foråret 2019 fik mulighed for at teste og sammenligne den nye fenix 6 Sapphire Titanium med den tidligere fenix 5 Plus Sapphire Titanium blev det tydeligt, at den store forskel ikke kun ligger i en 17 % større skærm, et skarpere display, en forlænget batteritid og urets lavere vægt.

Fenix 6 har så mange flere nye og betydelige funktioner som PacePro, TrainingLoad Balance samt batteristyring. Opgraderingen af fenix 6 serien er uden tvivl en meget overbevisende videreudvikling af den tidligere fenix 5 Plus serie”

Nicholas Kjellberg, Garmin Konsulent

Tjek nedenstående liste over de nye funktioner ud, og find alle de bedste argumenter for at lade dig overgive til fenix 6:

 • Større display på fenix 6 og 6x.
 • Garmin Music med forudinstalleret Spotify app.
 • Ultra holdbar og slidstærk. Testet efter militære standarder og certificeret til højeste standard indenfor bl.a. højde, regn, luftfugtughed, drop og kulde.
 • 32 GB hukommelse. Dvs. dobbelt så meget plads som fenix 5 Plus.
 • Solar Charging der forlænger batterilevetiden yderligere ved energi fra direkte sollys.
 • Ny håndledspulsmåler med PulseOx, der også virker under vand. Vandtæt ned til 100 m.
 • PacePro funktion der fungerer som en dynamisk pageguide til at styre dig godt igennem stigninger mm.
 • Nyt brugerinterface med flere datafelter og måleparametre.
 • Ny Power Manager der med forskellige batteriindstillinger kan tilpasses til både hverdag og sport.
 • En batterilevetid på over dobbelt så lang tid som fenix 5 Plus.
 • Opdateret kort funktion, der også highlighter popularitetsruter for hver sportsgren.
 • Kort over mere end 14.000 golfbaner og 2000 skisportsområder i verden.
 • VO2max der kompenserer for højde og temperaturer.

FIND FĒNIX 6 HOS DIN SPORT 24

Hos SPORT 24 kan du løbe af sted med fenix 6’s to bestsellere

Pro – Kan man snakke om en standardudgave af det nye vidunderur, så er det pro-modellen. Den har alle de avancerede funktioner, du skal bruge, og er udstyret med Corning Gorilla Glass, der ses hos størstedelen af Garmins ure. Urets krans og urkasse er bygget af rustfrit stål og er som Garmins motto angiver, bygget til at holde.

Sapphire – På samme måde som Pro-modellen indeholder Sapphire alle de avancerede og ”need to have to performance” indstillinger som Garmin Pay, Garmin Music, wifi, kort og navigation. Det der adskiller Sapphire fra Pro er, at den er udstyret med et ridsefrit Safir-glas. Find vores fenix 6-modeller på webshoppen lige her.

GO CATCH SOME WATCHES!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus