Black Days

Black Days hos SPORT 24

SPORT 24 går helt i sort. I SPORT 24 holder vi Black Days, hvor der er MASSER af penge at spare, uanset om det er julegaver eller selvforkælelse du er på jagt efter.

I et hav af dage finder du fantastiske tilbud og fantastiske priser hos SPORT 24, uanset om du skal til Black Days online eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.

Vi lover, at det ikke bliver billigere til Black Friday, så der er ingen grund til at vente med at fylde kurven. Shop allerede nu til Black Days til vanvittigt gode priser; der er absolut ingen grund til at vente.

I SPORT 24 har vi ikke set rødt; men derimod sort. Med de mange Black Days får du varme priser i en kold tid, der – som sagt – ikke bliver lavere til hverken Black Friday eller Singles Day for den sags skyld.

Vil du være med til at gå i sort? Så omfavn Black Days og lad dig friste af de skarpe priser uanset hvor og hvornår du handler. Bliv glad i låget og handl til skarpe priser, når du shopper til SPORT 24s Black Days.

BLIV MEDLEM
KOM TIL BLACK DAYS

BLIV MEDLEM

Opret dig som medlem af Klub SPORT 24 og kom først til alle 
de gode Black Days tilbud.

Kom med til Black Friday d. 24. november 2023

I år falder Black Friday fredag d. 24. november. Det er dagen, hvor du kan gøre et eller flere vanvittige kup på SPORT24.DK og i din lokale SPORT 24 butik.

Alle mand hos SPORT 24 har løbeskoene på for at give dig den bedste service og de bedste Black Friday priser.

Som medlem af Klub SPORT 24 får du et forspring til Black Friday

Vil du gerne sikre dig en førerposition, når startskuddet lyder til Black Days og siden Black Friday, kan du allerede nu tilmelde dig Klub SPORT 24.

Her får du som én af de første info om vores Black Friday & Black Days priser og dermed mulighed for at komme før alle andre.

Tilmeld dig Klub SPORT 24 lige HER.

Køb julegaverne allerede nu

Hvis du allerede nu begynder at indhente ønskesedler fra familie og venner, kan du på Black Friday og til Black Days spare en masse penge, når du køber julegaverne hos SPORT 24.

Så slipper du for julestress og kan i stedet bruge tiden i december til at hygge med dem du holder af.  

Og ja, julegaver købt på Black Friday og til Black Days kan sagtens byttes efter jul også. Faktisk har vi hele 365 dages returret, så du har god tid til at beslutte, om du skal beholde varen.

Find de bedste Black Days og Black Friday priser

SPORT24.DK starter Black Friday altid kl. 00.01 fredagen efter den amerikanske Thanksgiving.

Men derfor kan vi godt varme op i god tid med en masse lækre og skarpe priser i Black Days dagene op til Black Friday og selvfølgelig på selve Black Friday.

I SPORT 24 butikkerne er vi også velforberedte til Black Friday og til de mange Black Days.

Som sportsfolk ved vi, at forberedelserne er mindst lige så vigtige som selve kampen.

Vi tager temperaturen på kunderne og åbner dørene for dem, der er kampklar til at shoppe tidlig morgen, og dem der er game sen aften. 

Hold din Black Friday og dine Black Days med medarbejderne i din SPORT 24 butik, som er klar til at sætte fuld fart på den sorte dag, der løber i et højt tempo og er fyldt med sport og leg.

Du kan være helt sikker på, at det hos SPORT 24 vil vrimle med vilde priser på sportsprodukter til Black Friday.

Uanset, om du er til fodbold, fitness, løb eller noget helt fjerde, kan du spare penge med de bedste Black Friday priser online på SPORT24.DK og fysisk i butikkerne.

Indenfor langt de fleste kategorier er der svedige priser på attraktive produkter, så snart Black Days er over os.

Du kan holde dig opdateret på, hvilke priser der vil være aktuelle på Black Friday og Black Days ved at tilmelde dig Klub SPORT 24 og modtage vores nyhedsmail.

Hos SPORT 24 kan du altid være sikker på at få:

 • Attraktive Black Days og Black Friday priser

 • Verdensklasse bytteservice – også på Black Friday varer og Black Days varer

 • Kundeservice i topform – vi glæder os altid til Black Friday og Black Days!

Vigtig information om Black Friday hos SPORT 24

Black Friday i år - og alle andre år - er en dag med fart på. Alle mand hos SPORT 24 har løbeskoene på for at give dig den bedste service og de bedste Black Friday priser.

I Black Days op til Black Friday går det løs på SPORT24.DK, og så snart vi har fået øjne, står vi også klar i de fysiske butikker til at betjene dig.

For at Black Friday og Black Days kan forløbe med så få sportsskader som muligt, har vi nogle særlige spilleregler denne dag, som også kommer dig til gode som kunde – og især som medlem af Klub SPORT 24

Afhent dine Black Days og Black Friday varer i din SPORT 24 butik

Brug et øjeblik i frokostpausen, kaffepausen (eller mens chefen ikke kigger) på at købe de vildeste Black Friday varer på SPORT24.DK.

Med vores Click & Collect løsning er det nemt at få fingrene i alle de bedste Black Friday og Black Days styles fra SPORT24.DK.

Du kan vælge at få dem leveret til din nærmeste SPORT 24 butik, og svinge forbi en anden dag efter dine varer, mens du alligevel handler ind eller er på vej hjem fra arbejde.

Få kendte sportsmærker til Black Friday og Black Days

Vi ved, at du naturligt nok er ude efter de bedste produkter til de skarpeste priser netop Black Friday - og det får du hos os. Vi har kendte sportsmærker, der garanterer høj kvalitet, pasform og god stil hele året.

NikeadidasPuma og Peak Performance er bare nogle af de mange kendte sportsmærker, du kan finde på SPORT24.DK, og du kan få fingrene i de populære og lækre sportsmærker til sort pris på Black Friday og når vi holder Black Days.

3 gode råd til din Black Friday og Black Days

For at få størst succes med Black Friday - og Black Days generelt - hos SPORT 24 og generelt får du her tre gode råd til, hvordan du får mest ud af de 24 timer med vareregn.

 • Lav en ønskeliste – Det gælder om at lægge en god plan for, hvilke varer du ønsker at få fat i på Black Friday. Tag en inspirationstur på webshoppen et par dage i forvejen, så du er klar til at slå til, når de sorte priser bliver sluppet løs

 • Meld dig ind i Klub SPORT 24 – Som medlem får du et forspring på Black Friday. Du sparer flere penge, du bliver gjort opmærksom på de bedste Black Friday priser, og du får længere løbetid. Husk, at der altid er mulighed for gratis fragt og retur, når du er Klub SPORT 24 kunde. 

 • Leg med – Alle landets butikker har rygende travlt på Black Friday. Hos SPORT 24 har vi taget løbeskoene og det store smil på for at følge med kundestrømmen og have det sjovt på samme tid. Leg med, hold humøret højt, og hav ro i maven. Vi når det hele. Der er gode Black Friday priser til alle.

Med disse tre råd er du forberedt og godt klædt på til at få den bedste Black Friday i år og de næste mange år.

Vil du gøre et Black Days-kup allerede nu

Kan du ikke vente helt til Black Days og Black Friday med at handle til gode priser, så kan du altid kigge i vores SPORT 24 OUTLET butikker, hvor du finder en masse kendte, nedsatte mærker.

Del din Black Friday og dine Black Days

En god nyhed er værd at dele.

Selv om vi øverst opfordrede dig til at løbe med bolden selv og få fingrene i de bedste Black Friday varer, kan du med fordel være en teamplayer i Black Days op til, på og efter Black Friday.

Hos SPORT 24 er sport noget, vi dyrker sammen.

Der er plads til alle i kundeklubben og rabatter nok til hele familien, vennerne og kollegerne.

Del dine Black Days og Black Friday nyheder fra SPORT 24 med din sidekammerat, fodboldholdet og madklubben.

Invitér dine unger, bedste ven, konen eller kæresten med til Black Days og Black Friday i jeres nærmeste butik, eller hold hyggeshopping på sofaen med de bedste Black Friday priser serveret direkte på SPORT24.DK.

Holder SPORT 24 Black Friday?

Ja! Fredag d. 24. november 2023 er det Black Friday, hvor du kan gøre vanvittige udsalgskup på SPORT24.DK og i din lokale SPORT 24 butik. Dog kan du allerede begynde at varme op til Black Friday i dagene op til, da du også her kan finde en masse gode priser både online og i butikken.

Hvordan kommer jeg forrest i køen til de skarpe priser?

Som medlem af Klub SPORT 24 får du som én af de første info om alle vores fantastiske Black Days og Black Friday priser og derved også mulighed for at gøre et udsalgskup før alle andre.  

Kan jeg bytte varer, der er købt på Black Friday?

Når du handler hos SPORT 24, har du altid 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Det gælder både køb i webshoppen, ude i butikkerne OG selvfølgelig også på varer købt på Black Friday og til Black Days. Skulle du fortryde dit køb kan du enten vælge at sende varen retur til webshoppen eller henvende dig i din lokale SPORT 24 butik eller OUTLET butik.

Hvordan får jeg mine Black Friday varer?

Når du handler på SPORT24.DK tilbyder vi forskellige leveringsmuligheder, der passer netop dig. Vi samarbejder med både GLS og PostNord og tilbyder levering til din lokale SPORT 24 butik, til din foretrukne pakkeshop, din arbejdsplads eller til din hjemmeadresse.

Hvornår får jeg mine Black Friday varer?

Vores normale leveringstid ved køb i webshoppen er 1-2 hverdage. Dog kan der i forbindelse med Black Days og Black Friday forekomme lidt længere leveringstid, men vi bestræber os på at få dine varer af sted så hurtigt som muligt.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk begivenhed, som afholdes fredagen efter Thanksgiving, og markerer startskuddet til årets julehandel. For de fleste amerikanere er det er fridag, som bruges på at gå på vild jagt efter de mest attraktive varer online- såvel som i de fysiske butikker.

I 2013 kom fænomenet for alvor til Danmark, og er i dag én af årets største shoppingdage både i USA, Danmark og mange andre lande.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge hos SPORT 24?

På SPORT24.DK kan du nemt og sikkert betale med:

 • Dankort / VISA Dankort

 • MobilePay

 • Dankort App

 • VISA / VISA Electron

 • MasterCard

 • American Express

 • JCB

 • Maestro

Vi samarbejder med NETS, så du er sikret en tryg handel.  

Hvordan kontakter jeg SPORT 24 kundeservice?

I Black Days-dagene op til Black Friday og de efterfølgende dage holder vores kundeservice ekstra længe åbent. Så hvis du er i tvivl om noget, kan du kontakte vores kompetente kundeservicemedarbejdere, som vil hjælpe dig videre i processen.

Du kan kontakte kundeservice på enten mail eller telefon:

Mail: kundeservice@sport24.dk

Telefon: +45 30213850

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg