UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >
:
dage
:
timer
:
min.
sek.

Black Days hos SPORT 24

SPORT 24 går helt i sort. Fra den 11/11-22 til 28/11-22 holder vi i SPORT 24 Black Days, hvor der er MASSER af penge at spare, uanset om det er julegaver eller selvforkælelse du er på jagt efter.

I hele 18 dage finder du fantastiske tilbud og fantastiske priser hos SPORT 24, uanset om du skal til Black Days online eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.

Vi lover, at det ikke bliver billigere til Black Friday, så der er ingen grund til at vente med at fylde kurven. Shop allerede nu til Black Days; der er absolut ingen grund til at vente.

I SPORT 24 har vi ikke set rødt; men derimod sort. Med de mange Black Days får du i 2,5 uge varme priser i en kold tid, der – som sagt – ikke bliver lavere til hverken Black Friday eller Singles Day for den sags skyld.

Vil du være med til at gå i sort? Så omfavn Black Days og lad dig friste af de skarpe priser uanset hvor og hvornår du handler. Få et kæmpe smil på dit face, når du shopper til SPORT 24s Black Days.

SHOP EFTER KATEGORI TIL BLACK DAYS

Bliv medlem og kom først til Black Days


Opret dig som medlem af Klub SPORT 24 og kom først til alle de gode Black Days tilbud.

Så kan du være sikker på, at din størrelse, yndlingsfarve eller model ikke er udsolgt, når vi åbner op for de mange vilde tilbud.

... fik vi sagt, at der også er masser af andre fordele ved et medlemskab?

de bedste tilbud fra