UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Björn Borg undertøj

30 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 30 produkter

Björn Borg undertøj – kendt for smarte boxershorts

Bjørn Borg er oprindeligt kendt for sportstøj til tennisspillere. Med tiden er mærket dog blevet et af vore dages største modebrands, hvor især Bjørn Borg boxershorts i mange år har været et sikkert hit.

Uanset, om du er til farverige boxershorts eller et enkelt, stilfuldt design, findes der et par Bjørn Borg underbukser til dig. Bjørn Borg boxershorts er en verden af humørfyldte farver og motiver. Samtidig finder du kontrasten i de enkeltfarvede, stilrene underbukser, der kun brydes af det karakteristiske Björn Borg logoelastik.

Bjørn Borg underbukser til hverdag og fest

Der findes ikke noget bedre end at føle sig godt tilpas og velklædt fra inderst til yderst. Når den inderste komfort er i top, kan du føle dig som en verdensmand, der klarer hverdagens udfordringer og indtager dansegulvet i weekenderne. Bjørn Borg underbukser giver dig en fantastisk komfort og booster din selvtillid. Boxershortsene er designet med et enkelt men karakteristisk design, der er kendt over hele verden. Pasformen er fremragende uanset størrelse og facon. Du kan få Bjørn Borg boxershorts i flere længder, så du kan bære den model, der passer helt perfekt til dig.

Når du køber et par Bjørn Borg boxershorts, får du altid:

  • Fremragende kvalitet
  • Velsiddende fit
  • Hotteste mode
  • Enestående komfort

Danmark var et af de fem første lande til at få de attraktive kvalitetsprodukter fra Björn Borg på hylderne. Du går aldrig galt i byen med et par Bjørn Borg underbukser.

Find de Bjørn Borg underbukser, der passer dig bedst på stil og pasform her i webshoppen. Kom også ind i din nærmeste SPORT 24 butik, som kan præsentere dig for et udvalg af boxershorts fra Bjørn Borg. Du er altid velkommen hos SPORT 24 – uanset om du er til de spraglede eller stilrene Bjørn Borg underbukser.