Bayern Munchen fodboldtøj

8 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(8)
Fodboldtøj
(8)
SizeVis liste
40 - 42
46 - 48
92
98
104
128
140
152
164
176
S
M
L
XL
2XL
ButikVis liste
Sport24outlet - 4300 Holbæk
(1)
Sport24 - 6400 Sønderborg Borgen Shopping
(1)
KønVis liste
Kvinder
(1)
Mænd
(4)
Drenge
(5)
Piger
(5)
Pris
DKK 90
DKK 700
MærkerVis liste
adidas
(8)
KlubVis liste
Bayern München
(8)
FarverVis liste
Hvid
(3)
Rød
(5)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(2)
Sortering
Viser 8 af 8 produkter

Bayern Munchens fodboldtrøje gennem tiderne

Oprindeligt var Bayern Munchens fodbolduniform officielt hvide og blå, men klubben spillede i hvide fodboldtrøjer og sorte fodboldstrømper indtil 1905, hvor Bayern Munchen tilsluttede sig MSC. Det var et krav fra MSC, at Bayern Munchen fremover skulle spille i røde fodboldshorts. I den forbindelse er det i øvrigt interessant at nævne, at de unge fodboldspillere blev kaldt for ”rød-shorts”, hvilket var ment som en fornærmelse.

I det meste af fodboldklubben Bayern Munchens tidlige historie, har klubbens fodboldspillere primært båret hvide og brunlige hjemmebanedragter. I 1968-69 sæsonen, skiftede Bayern Munchen til røde og blåstribede fodboldtrøjer med blå fodboldshorts og fodboldstrømper. Mellem 1969 og 1973 bar fodboldspillerne fra Bayern Munchen fodboldtrøjer med røde og hvide striber, samt enten røde eller hvide shorts og røde strømper. I 1973-74 sæsonen, skiftede holdet til en fuldstændig hvid fodbolduniform, som havde en enkelt vertikal rød og blå stribe på fodboldtrøjen. Fra 1974 og frem til nu har Bayern Munchen fodboldspillerne mest båret en rød hjemmebanedragt med hvide detaljer. I årene mellem 1995 og 1997 gav Bayern Munchen dog comeback til det røde og blåstribede farvetema. I 1997 var blå den dominante farve på Bayern Munchens fodboldtrøjer, da adidas lancerede en komplet blå hjemmebaneuniform med et rødt bånd over brystet. I 1999 gik Bayern Munchen dog tilbage til overvejende røde fodboldtrøjer med blå ærmer. I år 2000 lancerede den bayerske fodboldklub en traditionel rød fodboldtrøje med hvide detaljer, som klubbens spillere bare i Champions League kampene. Bayern spillerne bar også en rødvinsfarvet hjemmebane fodbolddragt i Bundesligaen mellem 2001 og 2003, samt i 2006-2007 Champions League turneringen, som kunne henføres til fodboldklubbens primære farver fra før 1960’erne.

Bayern Munchens udebane fodboldtrøjer har haft en bred pallette af forskellige farver gennem årene, herunder hvid, blå, sorte og guld/grøn. Stjernefodboldspillerne fra den bayerske storklub har også båret en umiskendelig fodboldtrøje i internationale fodboldkampe.

I fodboldsæsonen 2013-2014 har Bayern Munchen spillet fodbold i en fuldstændig rød hjemmebane fodboldtrøje, som har et Bavarisk flag i baggrundsmønstret. På udebane har de desuden spillet i en ”lederhosen”-inspireret fodboldtrøje, med hvide og sorte farver. I de internationale fodboldkampe har de brugt navy blå fodboldtrøjer.

Tilbage i 1980’erne og 1990’erne, har fodboldspillerne fra Bayern Munchen brugt en speciel udebanedragt, når de har spillet kamp hos FC Kaiserslautern. Denne fodboldtrøje repræsenterer de brasilianske farver gul og blå, grundet en overtro, som er affødt af de faktum, at fodboldklubben har haft svært ved at vinde på netop dén udebane.

Bayern Munchen er klar til kamp

Bayern München har igennem flere sæsoner vist skræmmende styrker både på hjemmebanen Allianz Arena og på diverse udebaner - både i Bundesligaen og Champions League. Holdet ledes af spanske Josep Guardiola og består af en lang række internationale verdensstjerner. I 2013/14 sæsonen leverede holdet en helt fantastisk præstation ved kun at tabe én kamp på udebane og én kamp på hjemmebane. Det resulterede i et stensikkert mesterskab og en imponerende pointhøst på 90 point – hele 19 flere end Borussia Dortmund på andenpladsen.

Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena har en kapacitet på 71.137 tilskuere, som til hver eneste hjemmekamp giver en imponerende støtte til det sydtyske fodboldhold. Både på hjemmebane og udebane er der en massiv interesse for at se verdensstjernerne fra Bayern München. Blandt andet derfor oplever den tyske Bundesliga stigende tilskuertal og stadig øget entréindtægter. Ifør dig spilletrøje og merchandise fra Bayern München og vær med til at bære et af Europas allerbedste fodboldmandskaber frem mod nye storsejre og flere titler til det bugnende pokalskab.