⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Badmintonudstyr til børn

78 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 78 produkter

Badmintonudstyr til børn i høj kvalitet

Hvis dit barns favoritsport er badminton, er det bedste outfit det eneste, der dur. Badminton er en historisk sport med klassiske dyder og en uudtalt særlig dresscode. Samtidig følger tøjet uden problemer med, når det gælder moderne teknologi, design og ikke mindst en fair pris.

Her på siden finder du hele vores udvalg af badmintonudstyr til børn. Du finder alt fra ketchere, tøj og sko til tilbehør og bolde.

Slidstærk og holdbar kvalitet fra kendte mærker

Til badminton bliver hele kroppen brugt flittigt med spontane bevægelser. Badmintontøj skal altså være:

  • Slidstærkt
  • Holdbart
  • Fleksibelt

De kendte sportsmærker som Yonex og FZ Forza har helt styr på disse egenskaber og tilbyder både børn og voksne en fantastisk kvalitet fra inderst til yderst og fra top til tå. Den høje aktivitet, der foregår på banen, kræver desuden en række andre teknologier, som bidrager til en god komfort. Dit barn føler sig bedst tilpas i sit badmintontøj, når det er:

  • Svedtransporterende
  • Åndbart
  • Let
  • Velsiddende

Med gode pasformer opnår dit barn den bedste bevægelsesfrihed, som kan bringe til sejr. Piger og drenge er klar til kamp og træning i ventilerende badmintontøj, der har en aktiv svedtransport. I pauserne og under opvarmningen kan ungerne også blive klædt på til at opnå og bevare en god varme i sportshallen. Vores udvalg tæller nemlig også velsiddende træningsdragter.

Det rette udstyr til badminton

Det er en smagssag, hvilken ketcher man foretrækker, hvilke bolde der flyver bedst og hvilke sko, der er rarest at spille i. Uanset, om du er voksen eller barn, har du en holdning til dit badmintonudstyr, og derfor skal udvalget også været stort. Hos SPORT 24 har vi et dækkende udvalg af badmintonudstyr til børn og voksne. Der skulle gerne være et udvalg til enhver smag.

Se hele vores udvalg af badmintonudstyr til børn her på siden, eller kom ind i jeres nærmeste SPORT 24 butik, hvor barnet kan prøve tøjet på, inden I køber. Bestiller I online, er udstyret fremme hos jer indenfor 1-2 hverdage, og det er nemt at sende retur, hvis ikke produkterne passer i størrelsen eller lignende. Vi stræber efter at levere den bedste service, og vi glæder os til at modtage jeres bestilling.