Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her
33%
ASICS

Asics Gel-Beyond 5 Håndboldsko Dame

sku 8-B651N#001

DKK 900
DKK 600

Farve: BLACK/PINK GLO

Størrelse
39,5
40
40,5

Afsendelse 1-2 hverdage - Gratis fragt for alle VIP kunder

GRATIS levering til din lokale SPORT24 butik


Produktbeskrivelse
Disse Asics Gel-Beyond 5 håndboldsko til damer er et par outstanding indendørssko, hvor de mange fremragende kvaliteter giver dig en suveræn oplevelse hver gang du bruger dem, uanset om det er til fx badminton eller håndbold.

De er fremstillet med både ventilerende og let mesh og beskyttende og slidstærkt Rhynoskin® i overdelen, hvor sidstnævnte er syntetisk læder, der mindsker risikoen for gener såsom hudafskrabninger og rifter. Disse to elementer giver - sammen med den solide hælkappe og omsluttende sportssnørebånd - et super fit om fødderne, hvor du får en tætsiddende og varig pasform. Derudover sikrer ekstra ventilationshuller, den bløde pløs og behagelige P.H.F.® skumpolstring i hælen en fantastisk komfort, hvor du kun skal fokusere på dit næste move.

Asics Gel-Beyond 5 håndboldskoene til damer er produceret med den kraftige og robuste SpEVA® skummellemsål, som både hjælper med at øge dæmpningen, men også giver et behændigt bounce, så dine bevægelser føles lette og springende. Dette understøttes af de stødabsorberende og hårdføre Gel® puder i både forfod og hæl, som giver stabilitet og affjedring fra nedslag til afvikling. Dette medhjælpes af Trusstic Systemet® i svangen som holder på skoenes struktur, og sørger for hæl og forfod arbejder separat og uafhængigt af hinanden. Ydermere er ydersålen konstrueret med lige dele AHAR+ og NC Rubber® gummimateriale, som både forlænger levetiden, øger absorberingen og giver et bestandigt og fast greb mod underlaget, så din mobilitet ikke bliver svækket, og du kan udføre selv den mindste bevægelse med slavisk og nøje præcision.

Med Asics Gel-Beyond 5 Dame får du en utrolig og super funktionel indendørssko, hvor din performance under intensive sessioner maksimeres, så du altid kan yde dit ypperste.

Indendørssko
Vægt: 270 g (Str. 39)
Læs hele beskrivelsen

Se mere: ASICSBadmintonskoHåndboldskoSquash skoVolleyballsko