SLUTSPURT | Spar 20% på ALT i

Argentina landsholdstrøje og merchandise

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Følg Messi i Argentinas landsholdstrøje!

For fans og brugere af Argentinas landsholdstrøje, er det argentinske landshold lig med én person - nemlig den levende legende Lionel Messi fra storklubben FC Barcelona i Spanien. Argentina er dog meget mere end dén ene lille troldmand med øgenavnet ”La Pulga” (Loppen). Det argentinske landshold er nemlig én stor stjerneparade af især kreative og offensive fodboldspillere, som alle bærer Argentinas landsholdstrøje med stolthed. Disse fodboldspillere tæller blandt andre meget prominente navne som Sergio Agüero fra Manchester City, Gonzalo Higuaín fra Juventus og Angel Di María - der tidligere tørnede ud for Real Madrid – som nu er at finde hos de franske giganter PSG. Med andre ord er spillerne i Argentinas landsholdstrøje højt profilerede og blandt verdens bedste.

Argentinas landsholdstrøje rummer en stolt fodboldhistorie

Det argentinske landshold vandt sidste gang VM tilbage i 1986 med den hyper-famøse Diego Maradona som den helt store profil i Argentinas landsholdstrøje. Diego Maradona førte nærmest ene mand Argentina til sejren i fodbold VM, hvor de i finalen slog Tyskland. Her mange år senere er forventningerne til den sydamerikanske fodboldnation igen tårnhøje – ikke mindst på grund af den slående lighed mellem Maradona og Messi, når der vises fantastiske fodboldtryllerier på banen iført den hvide og blåstribede landsholdstrøje fra Argentina.

I alt 2 gange er det lykkedes sydamerikanerne i den argentinske landsholdstrøje at vinde det eftertragtede VM trofæ, mens de ligeledes 3 gange har været tabende finalister. Her må finalenederlaget i Brasilien i 2014 være til stor ærgrelse for den ellers så stolte fodboldnation med den stribede landsholdstrøje. Dette skete først efter forlænget spilletid, hvor Tyskland træk sig sejrrigt ud af finalen. Alle sejl er derfor sat, så Messi og de resterende 22 spillere i Argentinas landsholdstrøje, kan vise sig frem i deres sjette finale – og måske endda nå helt til tops og erobre deres tredje guldpokal i fodbold VM historien.

Vis du støtter Messi - køb Argentinas landsholdstrøje!

Holder du også med Messi og Co., kan du købe det helt rigtige fanudstyr - som blandt andet tæller Argentinas landsholdstrøje og shorts - lige her på SPORT24.DK eller i en af de fysiske SPORT 24 butikker. Støt det argentinske landshold i deres fascinerende bestræbelser på at overgå deres evige rival og ”storebror” fra Brasilien – og glæd dig til fantastiske tryllerier fra de mange offensive fodboldkræfter med den Argentinas landsholdstrøje på kroppen.