NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

adidas Ultraboost

42 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 42 produkter

adidas UltraBoost sætter nye standarder for løbekomfort

Med adidas Ultraboost på fødderne, når du nye højder for, hvordan løbekomfort kan opleves. Har du først prøvet at løbe med et par adidas Ultraboost, er det meget sandsynligt, at du ikke ønsker at skifte igen – nogensinde!

adias Ultraboost beskytter og giver power

Skoene er designet med den helt særlige Boost® støddæmpning, der ikke alene beskytter dig mod de voldsomme stød, når du lander, men også returnerer energien tilbage og giver dig mere power i dit løb. Dét sikrer en vidunderlig lethed og fremragende komfort, der gør din løbeoplevelse endnu bedre og effektivt hjælper med at optimere din løbepræstation.

Få optimal pasform med adidas Ultraboost

Overdelen på en adidas Ultraboost er udført i et fleksibelt og sømløst materiale med en yderst velsiddende pasform. Netop pasformen er helt essentiel når du løber, da et velsiddende fit markant reducerer risikoen for gener som vabler og gnavsår. Derudover virker en behagelig og tætsiddende overdel skadesforebyggende, da foden holdes effektivt på plads og ikke ”rutsjer” rundt nede i skoen. Den lette og bløde overdel på et par adidas Ultraboost er desuden designet med en overlegen åndbarhed, der hjælper med at holde fødderne tørre og tilpasse.

Se vores udvalg af adidas Ultraboost til damer

Ydersålen tilfører dynamik og effektivitet til dit løb

Ydersålen på adidas Ultraboost er designet i en perfekt kombination af fleksibilitet og stabilitet, der tillader fødderne en optimal bevægelsesfrihed. Dét sikrer stor dynamik og effektivitet i dit løb, så du får det maksimale ud af dine anstrengelser. Ydersålen på adidas Ultraboost er desuden fremstillet i et meget slidstærkt materiale, der både giver skoene længere levetid og samtidig tilbyder et perfekt greb i underlaget.

Bestil adidas Ultraboost online på SPORT24.DK

Køb dine adidas Ultraboost online på SPORT24.DK. Du modtager lynhurtigt og sikkert dine varer og kan herefter bytte på enten webshop eller i en af de fysiske SPORT 24 butikker, hvis du fortryder dit køb. Hos SPORT 24 er det nemt, enkelt og sikkert at handle – uanset om du vælger web eller butik!

Se hele vores store udvalg af flotte sneakers.