adidas Terrex

96 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 96 produkter

adidas Terrex – klæder dig på til din favorit outdoor aktivitet  

Terrex mærket er meget mere end fodtøj. Det er alt det som gør, at din favoritaktivitet er lidt mere komfortabel. Det kan være alt fra regnjakken, der holder dig tør på vandreturen, til træningstights der er velsiddende og lader dig udfordre dig selv i fitnesscentret. Det kan også være, at du er mere til ekstremsport discipliner som eksempelvis klatring. Her findes der også en sko der passer perfekt til dette formål. adidas Terrex hjælper dig med at dyrke din passion.

Det perfekte valg til turen i det fri

adidas Terrex er en enorm lækker sporty sneaker, der har vildt mange fede features. Den er blandt andet meget åndbar, samtidig med at den har en vind- og vandtæt membran. Skoen har et slidstærkt, blødt og energireturnerende skum der også er kulde/varme regulerende, så det altid bevarer sine egenskaber. Støvlen har også et system der stabiliserer og støtter mellemfoden, hvilket sikrer en effektiv fodafvikling. Derudover har den også et ydersåledesign, der giver dig et godt greb mod ujævne overflader, og materialet Continental rubber der sikrer et solidt greb mod både tørre og våde overflader. Alle disse enormt brugbare features, er med til at gøre skoen kvalificeret til både vandreturen i udlandet, men bestemt også til de lange hyggelige gåture herhjemme i hverdagen. Det vil sige, at adidas Terrex er en sko, du kan bruge til næsten alt hvad du ønsker.

adidas Terrex gør din dag lidt mere spændende

Udover de mange lækre features du får ved dette mærke, giver det dig også muligheden for at være aktiv i alle aspekter af din tid. Selvom vejret er vådt, stierne er mudret og glatte, så har du dine adidas Terrex som nok skal klare ærterne. Skoenes flotte design betyder, at du uden problemer kan bruge dem i hverdagen, på arbejdet, i skolen eller bare som en lækker fritidssko. adidas Terrex er skoen til dig og din dag. 

Der findes også en bæredygtig model til dig

Til dig der ønsker at gøre en forskel og beskytte miljøet, får du chancen hos SPORT 24. Se efter det grønne bæredygtighedssymbol for at finde de bæredygtige modeller, som falder i din smag. adidas prøver også at gøre en forskel ved blandt andet at genanvende plastik indsamlet i eller nær ved havet og bruge det i deres sko.

Gå ikke glip af SPORT 24 medlemstilbud

Du finder altid, både i vores fysiske butikker og på webshoppen, en masse forskellige varer til super priser. Hvis du elsker en god deal, bør du uden tvivl tilmelde dig vores spændende medlemsklub, hvor du altid finder attraktive tilbud, der helt sikkert vil falde i din smag.

Føl dig tryg når du handler med SPORT 24

Køb trygt dine adidas Terrex hos SPORT 24. Med afsendelse indenfor 1-2 hverdage er du sikret en lynhurtig levering – og med 365 dages returret kan du altid føle dig tryg. Vi tilbyder også gratis fragt som en del af vores Klub SPORT 24 kundeklub. Dette er blot en af mange fordele ved kundeklubben - så hop ind og læs mere om de mange andre fordele her. Vi er hos SPORT 24 altid klar til at hjælpe dig.

Se udvalget af adidas Terrex Free Hiker.