adidas Tango

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

adidas Tango rykker spillet ud på gaden

Klassisk fodbold spilles naturligvis på grønne og lækre græsbaner, hvor målene er store og knopper under støvlerne et must. Græsbanerne behøver dog ikke at være det eneste underlag, hvor du leger med den runde fodbold. Med adidas Tango kollektionen kan du fortsætte livsstilen og passionen for fodbold i hverdagen. adidas Tango er nemlig kollektionen til dig, der elsker streetfodbold, lækre trickshots, tunneller og freestyle fodboldtricks.

adidas Tango fra top til tå

adidas Tango repræsenterer en lidt mere skæv og rå fodboldstil end det klassiske og ofte mere stilrene klublook. Designerne har fået lidt mere frie hænder, hvilket tydeligt kan ses på de fede T-shirts, trøjer og windbreakers, som Tango kollektionen byder på. Du finder også shorts og træningsbukser i den samme streetstil. Fælles for tøjet i Tango kollektionen er, at du både kan bruge det til almindelig hverdagsbrug, og når du pludselig får lyst til at lave lidt lækkert med bolden.

Lækre street fodboldsko

Selvom om græsset skiftes ud med gaden, pannabanen eller diverse streetbaner skal fodtøjet stadig være i orden. Derfor finder du masser af fede fodbold sneakers i adidas Tango kollektionen. Modellerne ligner til forveksling støvlerne som du kender dem fra fodboldbanen – dog med flade street-såler, der egner sig til almindelig hverdagsbrug.

Stort udvalg af adidas Tango hos SPORT 24

Uanset om du spiller streetfodbold eller blot elsker en cool stil, der kombinerer fodbold og et fedt hverdagslook, tilbyder adidas Tango hele pakken. Hos SPORT 24 er vi glade for at kunne præsentere et stort og spændende udvalg af adidas Tango. Shop online her på webshoppen eller besøg en af vores mange fysiske butikker og prøv den fede adidas Tango kollektion på egen krop. Hos SPORT 24 elsker vi legen med bolden – gør du?