⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

adidas sneakers

87 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 87 produkter

adidas sneakers til mænd og kvinder

Uanset alder og køn er der med garanti et par adidas sneakers, der matcher dig og din stil. adidas sneakers til mænd og kvinder er ekstremt populære i modebilledet. Ligeledes er adidas sneakers til børn og babyer et hit på grund af den altid gode pasform, høje komfort og gode stil.

Én type sko – alverdens designs

adidas sneakers er til at spotte på lang afstand, men kommer du tæt på, opdager du altid mange nye og forskellige detaljer. adidas sneakers til kvinder er designet til kvindefoden og tilbyder altid et lækkert fit pakket ind i et stilbevidst design og sporty look.

Uanset, om du er på vej til sportspladsen, skal på arbejde eller i byen, kan du passende trække i et par sneakers fra adidas. Kvinder over hele verden kender adidas sneakers og utallige har et par eller to stående på skohylden. Ligeledes er adidas sneakers til mænd populært repræsenteret, og det er ikke uden grund. adidas sneakers er altid:

  • Fleksible
  • Støddæmpende
  • Moderigtige
  • Åndbare

Modellerne tilbyder alt, hvad fødderne har brug for gennem en aktiv hverdag og til en festlig aften.

Vælg adidas sneakers til baby

De første skridt er betydningsfulde. De første år af dit barns liv er det rette fodtøj ekstremt vigtigt, da der bliver gået og snublet mange skridt. adidas sneakers til småbørn er designet med fokus på de brede tumlingefødder, der kræver god plads, støtte og fleksibilitet. Med velcrolukning er det altid nemt for baby og voksen at lukke de små adidas sneakers.

Til større børn er adidas sneakers også værd at kaste et blik mod. 3-stripes og den karakteristiske skumsål er ekstremt populære i de yngre klasser og høster high-fives i skolegården. Foruden en fleksibel pasform og en høj komfort er adidas sneakers til børn foretrukne på grund af det enkle og sporty design, som er hotteste mode lige nu og passer til mange outfits.

adidas sneakers

Klassiske, futuriske, enkle og sprælske adidas sneakers

Sneakers fra adidas er på ingen måde kedelige. Der findes et par til enhver smag og til enhver begivenhed. Med over 100 modeller i vores udvalg er der adidas sneakers til kvinder, der vil køre den klassiske og enkle stil og til mænd, der ønsker et futurisk og modigt look. adidas sneakers til mænd og kvinder er alle designet til at matche en cool og moderigtig stil uanset dit humør, din smag og din fodform.

Vi håber, du bliver glad for dine adidas sneakers. Her på siden kan du købe ind til hele familien, så alle bliver godt gående i lækre styles, der mixer sport med mode. Bestil dine adidas sneakers i dag og hav dem på fødderne indenfor 1-2 hverdage. Som Klub SPORT 24-medlem får du gratis fragt og retur, så du nemt og omkostningsfrit kan bestille dine nye sko og sende dem retur, hvis du fortryder dit køb.

adidas sneakers på tilbud

Er du på jagt efter et godt tilbud på adidas sneakers, kan du altid finde et spændende udvalg hos SPORT 24, hvor prisen er ekstra skarp. Vi har nemlig altid stærke priser på en lang række udvalgte adidas sneakers til både børn, damer og herrer. Du finder både klassiske modeller og mere moderne udgaver af de super populære adidas sneakers. Selv om du vælger en model på tilbud, er kvaliteten naturligvis på samme høje niveau, som når du ellers køber adidas sneakers. Dine muligheder for at returnere er ligeledes den samme, som du normalt kender hos SPORT 24 – nemlig 365 dages returret. Er du kundeklubmedlem optjener du selvfølgelig også bonus, når du køber adidas sneakers på tilbud.

Se hele vores udvalg af adidas sneakers på tilbud.

adidas Cloudfoam

adidas sneakers til damer

Sneakers