NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

adidas hættetrøjer

91 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 91 produkter

adidas hættetrøjer – holder varmen, holder stilen

En afslappet weekend, eftermiddag eller hverdag kalder på en hættetrøje. adidas hættetrøjer sikrer dig varmen, stilen og en afslappet komfort, som er yderst behagelig, når du har brug for det.

Til børn og voksne er adidas hættetrøjer et hit. De mange designs er til et bredt publikum, men fælles for alle er de klassiske hoodie detaljer samt den velsiddende komfort, der altid er til stede.

Her på siden finder du vores udvalg af adidas hættetrøjer. Vi tilbyder dig altid et bredt udvalg af modeller og størrelser til damer og herrer, piger og drenge.

Den klassiske adidas hættetrøje

Et mix af klassiske detaljer, der følger traditionen og et moderne touch, der sætter trenden, er kombineret i adidas hættetrøjer. Du bliver udstyret med:

  • Kængurulomme
  • Hætte med løbesnor
  • Ribkant i manchetter og bundstykke
  • Logo tryk

Herudover får du altid en velsiddende pasform, et tætsluttende fit, der optimerer mobiliteten og en lun kvalitet, der giver dig varmen.

Se udvalget af adidas hættetrøjer til piger og drenge.

adidas hættetrøjer – hele tiden, alle steder

Med et blødt touch mod huden, har du slet ikke lyst til at tage din hættetrøje fra adidas af igen – og det gør ikke noget. Du kan sagtens bruge din adidas hættetrøje på arbejdet, studiet og i byen.

Hotteste mode lige nu er det sporty look, der fremhæver en aktiv livsstil med fokus på velvære, aktivitet og funktionel komfort. Det enkle og stilrene udtryk, de fleste adidas hættetrøjer kører med, er supernemt at style med andre toppe, T-shirts og bukser hentet både fra mode- og sportsverden.

Skab stilen med adidas og SPORT 24

Vi håber, du bliver glad for din nye adidas hættetrøje. Hos SPORT 24 er vi vilde med adidas og deres mange smarte styles til sport og hverdag. Vi glæder os til at sende en pakke din vej med lækre adidas hættetrøjer og andre godter fra adidas og vores øvrige sportsmærker. Hvis du kommer forbi din nærmeste SPORT 24, er du velkommen til at prøve vores udvalg af adidas hættetrøjer og meget mere med kyndig vejledning fra vores salgsassistenter. Vi ses! 

Se hele udvalget af hættetrøjer her.