SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

adidas Copa

33 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 33 produkter

adidas Copa - fodboldstøvler i topklasse

adidas Copa støvlerne er fremstillet med en blød og slidstærk overdel, der giver dig en god boldfornemmelse og boldkontrol. Det er ikke kun super støvler lavet til udendørsbrug. Copa modellen findes nemlig også til indendørsfodbold. adidas har formået af skabe ikke blot en fantastisk støvle, men også en model der er gået over i historien. Snyd ikke dig selv for oplevelsen af at have et par ikoniske adidas Copa støvler på fødderne – se vores spændende udvalg her på siden.

adidas Copa historien

Den første adidas Copa støvle der blev lanceret, som også endte med at blive den mest legendariske, var adidas Copa Mundial. Denne støvler kom ud i 1970’erne og er blevet båret af utallige fremragende spillere. adidas valgte at videreudvikle på deres favoritstøvle, hvor mange forskellige varianter efterfølgende er sprunget ud fra. Med fremragende teknologi og de bedst mulige materialer, har adidas formået at designe fodboldstøvlerne du bare ikke kan leve uden. Gå ikke glip af de legendariske Copa støvler - køb dem hos SPORT 24.

Køb dine adidas Copa fodboldstøvler hos SPORT 24

SPORT 24 sørger for, at du får dine lækre adidas Copa fodboldstøvler lynhurtigt. Vi afsender allerede dine varer indenfor 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme ud og prøve det af ude på banen. Hvis du nu ønskede dine adidas Copa i en lidt anden farve, er dette intet problem. Du kan trygt returnere dem hos SPORT 24 og få dig et par nye. Vi giver dig nemlig 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage. Så skynd dig ind i en af vores mange fysiske butikker eller på vores webshop og køb dine nye lækre adidas Copa.

Få enormt mange lækre fordele som Klub SPORT 24 medlem

Som Klub SPORT 24 medlem får du virkelig mange fordele. Du får blandt andet muligheden for gratis fragt og fri returnering ved køb af varer på vores webshop. Som medlem får du også muligheden for at optjene bonus, både når du handler i de fysiske SPORT 24 butikker og på vores webshop. Så gå ikke glip af de mange fordele - skynd dig ind og blive medlem.