Med adidas Condivo træningstøj til børn bliver både piger og drenge klædt optimalt på til fysisk aktivitet, en sporty hverdagsstil eller afslappende fritid. Her på siden finder du et godt udvalg af adidas Condivo til børn og du er sikret høj kvalitet med gode funktionelle egenskaber og en velsiddende pasform. Shop adidas Condivo til børn i dag her på SPORT24.DK og modtag dine varer om kun 1-2 hverdage.

adidas Condivo til børn

7 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 7 af 7 produkter

Godt udvalg af adidas Condivo til piger og drenge

Her på siden har vi samlet vores udvalg af adidas Condivo til piger og drenge. Condivo-serien fra adidas er oprindelig designet som træningstøj til fodbold, men den populære tøjserie bliver i dag anvendt til alle mulige former for træning og er sågar blevet et hit til almindelig hverdagsbrug, når stilen gerne må være sporty og frisk. adidas Condivo tøj til børn er blandt andet kendetegnet ved en velsiddende pasform, der lader kroppen bevæge sig frit, så barnet ikke bliver hæmmet under fysisk aktivitet.

adidas Condivo til børn tilbyder høj komfort

Udover at adidas Condivo børnetøj tilbyder en fremragende pasform, er funktionaliteten også i højsædet. Det er nemlig vigtigt, at komforten er i top, når der trænes og leges med masser af energi. adidas Condivo til børn er derfor fremstillet i en let polyesterkvalitet med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber, så kroppen holdes tør og tilpas.

Køb adidas Condivo træningstøj til børn hos SPORT 24

I vores sortiment af adidas Condivo til børn finder du både bukser og langærmede træningstrøjer. Vælg en overdel, en underdel eller et helt sæt træningstøj i den populære Condivo-serie og klæd dit barn optimalt på til dagens udfordringer. Hos SPORT 24 får du hurtig levering og 365 dages returret, hvor du enten kan sende dine ubrugte varer tilbage til webshoppen eller bytte dem i din nærmeste SPORT 24 butik.