adidas bukser til børn

34 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 34 produkter

Ikoniske adidas bukser til børn

adidas bukser er et hit til børn. Bukserne er bløde og behagelige at have på med en fantastisk pasform og mobilitet til sport og leg. adidas bukser til børn er til alle, der er aktiv i børnehaven, skolen og fritiden. De inviterer til afslappet og sporty komfort. Her på siden finder du vores bedste udvalg af adidas bukser til børn. Shop blandt de mange modeller, og find lige netop dem, der passer til dit barn.

Ikonisk design med højt komfortniveau

adidas bukser er altid kendetegnet ved det verdenskendte logo tryk. adidas bukser til børn er naturligvis også dekoreret med adidas-logoet men har også mange gange de ikoniske 3-Stripes langs buksebenene. Designet er både et modestatement og et stempel på høj kvalitet og komfort til aktiv bevægelse.

Klassiske adidas bukser til børn er ofte designet ud fra en enkel skabelon med:

  • Løstsiddende pasform
  • Tilspidsede bukseben
  • Elastik og løbesnor i linningen
  • Åbne sidelommer
  • Logo tryk

Dit barn får de bedste betingelser for at løbe aktivt rundt til sport og leg i hverdagen samt slappe af i derhjemme i trygge rammer. Komfortniveauet sikrer, at bukserne altid vil være et populært valg fra klædeskabet.

adidas bukser i forskellige materialer

De mange populære adidas bukser til børn er fremstillet i forskellige materialer. Ofte vil det være en ren polyesterkvalitet eller et mix af bomuld og polyester. Mixet er bedst til afslapning og lun komfort i hverdagen. Den rene polyester er mere svedtransporterende og egner sig i højere grad til aktiviteter og sport i fritiden.

Uanset, hvilket materiale du foretrækker til dit barn, er pasformen og komforten i top.

Køb adidas bukser til børn hos SPORT 24

Hos SPORT 24 har vi mange kendte sportsmærker og et kæmpeudvalg af beklædning til ude og inde, sport og fritid. Heriblandt af vores adidas bukser til børn meget populære. Det tidløse design og sporty look falder i god jord i børnefamilierne.

Bestiller du på SPORT24.DK, vil du opleve en lynhurtig levering. Som medlem af vores kundeklub får du desuden gratis fragt, og det er altid nemt at bytte i butik eller returnere varen. I butikkerne kan du også købe adidas bukser til børn. Tag familien med ind i din lokale SPORT 24 butik, hvor dit barn har mulighed for at prøve bukserne og meget mere.

Se hele vores sortiment af bukser.