SPAR 20% på ALT* - også i forvejen nedsatte varer | Gælder kun for klubmedlemmer | Shop HER

adidas Boost løbesko

44 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 44 produkter

adidas Boost løbesko

Med et par adidas Boost løbesko på fødderne, får du en fantastisk kombination af lethed, støddæmpning og en endeløs energireturnerende effekt. Du er med andre ord sikret en suveræn løbekomfort, der kan være med til at tage din træning til næste niveau.

Der findes adidas Boost løbesko til alle

Udvalget af adidas løbesko med Boost støddæmpning er stort og der findes en model til alle fodtyper og alle løbeniveauer. Boost er nemlig efterhånden blevet en fast bestanddel af alle løbesko fra adidas. Mængden og fordelingen af Boost materialet varierer dog fra model til model, da det giver mulighed for at give skoene forskellige egenskaber.

Få maksimal energi i din løbetræning

Såler fremstillet i Boost skummateriale har en unik opbygning med en cellestruktur, der både sikrer overlegen støddæmpning og en endeløs energireturnering. Materialet genbruger således energien fra din landing og overfører den til dit næste skridt, så du får øget power og fart i fødderne. Derudover er materialet let og slidstærkt ligesom det bevarer sine gode egenskaber, uanset hvilke temperaturer du løber i.

Se vores store udvalg af adidas Ultra Boost 

adidas Boost løbesko med fokus på høj komfort

Hos SPORT 24 er vi stolte af at kunne tilbyde et stort og spændende udvalg af lækre adidas Boost løbesko. Sortimentet er sammensat så både nybegyndere, rutinerede motionister og de mest seriøse løbeentusiaster kan finde den helt rigtige model. Udover en fantastisk god støddæmning udmærker adidas Boost løbesko sig ved at have en fantastisk høj komfort, med fokus på en yderst velsiddende pasform.

Gratis fragt og retur som VIP kunde

Når du bestiller dine adidas Boost løbesko online hos SPORT 24, får du levering inden for kun 1-2 hverdage. Skulle du fortryde dit køb, kan du uden problemer bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over. Det er naturligvis også muligt at sende retur til webshoppen. Husk at du som VIP kunde får gratis fragt og retur – så bliver det ikke nemmere. God fornøjelse med dine adidas Boost løbesko!

Hvis du ønsker ny inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge SPORT 24’s spændende løbeunivers, hvor du kan finde alt om løbetræning – heriblandt masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.