adidas Adizero

28 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 28 produkter

adidas Adizero – lav vægt og høj komfort

Adizero serien fra adidas er produkter med lav vægt samt udstyr designet til intensive sessioner og konkurrencer. Derudover er mange af produkterne designet med fokus på brugen af genanvendte materialer, hvilket betyder, at der er sparet på ressourcerne under fremstillingen af produkterne. adidas har blandt andet udviklet løbesko, løbetøj, håndboldsko og fodboldstøvler under Adizero serien, alt sammen med fokus på at udvikle produkter med lav vægt, men uden at gå på kompromis med komforten. Du har derfor rig mulighed for at finde produkter til netop den sportsgren, som du har interesse for.

Høj kvalitet og smart teknologi

adidas har ikke gået på kompromis med kvaliteten i udviklingen af for eksempel Adizero løbeskoene. Den lette overdel i mesh er åndbar og sørger for, at din fod bliver ventileret, når du løber. Skoene vil samtidig mærkes meget lettere og mere energireturnerende end det du er vant til. Du kan finde sko til forskellige typer løb og løbedistancer og vælge mellem en bred vifte af designs og farvekombination og på den måde skabe dit helt eget udtryk og stil.  

Moderne løbesko til hurtige løbeture

adidas Adizero Boston og adidas Adizero Adios er nogle af topmodellerne fra Adizero serien, når snakken falder på løbesko. Begge modeller er et par neutrale løbesko, der er det ideelle valg til dine hurtigere løbeture. De er begge en let temposko, som egner sig til dig, som godt kunne tænke dig en sko nummer to til at supplere med din mængdetræningssko.

Stort udvalg af adidas Adizero på SPORT24.DK

Se det store udvalg fra adidas Adizero serien på siden her. Du kan finde produkter fra serien i forskellige modeller og farver til både herrer og damer. Bestil hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer, om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.