3/4-lange træningstights

23 produkter

Filtrer
Sortering
29%
Champion
DKK 280
DKK 200
Viser 23 af 23 produkter

Stort udvalg af træningstights i ¾-længde

Her på siden har vi samlet et godt udvalg af forskellige tights i ¾-længde. Med et par ¾-lange tights er du klar til træning på dage, hvor vejret ikke er varmt nok til korte tights eller koldt nok til lange tights. Her er de ¾-lange træningstights – eller capritights – det gode kompromis, som giver dig maksimal komfort. Sortimentet byder på lækre og velsiddende træningstights i ¾-længde fra en lang række sportsmærker, som alle har fokus på lette og funktionelle materiale, smarte designs og komfort i topklasse.

Bestil trygt online hos SPORT 24

Køb smarte ¾-lange træningstights hos SPORT 24 i dag – så afsender vi dine varer i løbet af 1-2 hverdage, så du ikke skal vente længe på din pakke. Fortryder du dit køb, har du hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik. Husk også at kundeklubmedlemmer får en lang række fordele som eksempelvis fri fragt og returforsendelse, bonus på alle dine køb samt adgang til massevis af spændende medlemstilbud. Det er naturligvis helt gratis at blive medlem og du kan læse meget mere om Klub SPORT 24 lige her.

Tip – er du interesseret i træning og løb, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores hjemmetræningsunivers og vores store løbeunivers, hvor du får smarte tips, nemme guides og gode råd i massevis.