☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Haglöfs

()

adidas

Haglöfs

Hvis du skal udenfor og vil være sikker på, at din beklædning og dit grej kan modstå alle former for vejrmæssige udfordringer, er Haglöfs det helt ideelle valg.

Haglöfs blev i 1914 grundlagt i Torsang i Sverige af en skovarbejders søn, Wiktor. Han fremstillede rygsække til de lokale skovarbejdere, landmænd og skoleelever. Dengang kostede en rygsæk 0,90 svenske kroner. I dag producerer firmaet dog meget mere end rygsække og har et sortiment, der indeholder omkring 500 forskellige produkter – tøj, soveposer, sko, telte og andet friluftsudstyr.

Eliteudøvere tester Haglöfs produkter

For at sikre, at produkterne kan stå distancen, har Haglöfs allieret sig med en række elitesportsudøvere. Deres opgave er at teste og afprøve produkterne, så alle fejl og mangler findes og laves om, inden produkterne sendes ud til brandets kunder. I testpanelet sidder nordmanden Jörgen Rostrup, som er firedobbelt verdensmester i orienteringsløb, samt Calle Friberg, der er svensk mester i mountainbike. Også Ola Skinnarmo tester deres produkter. Han har gået på ski til Nord- og Sydpolen og ved om nogen, hvad produkterne skal kunne holde til.

Haglöfs til sne, vand, luft og bjerge

Ideen bag Haglöfs produkter er, at de skal fungere under de mest ekstreme forhold og krævende aktiviteter. Selv den mindste detalje skal være gennemtænkt og perfekt. Derfor tager det ofte flere år fra en idé klækkes til det endelige produkt er færdigproduceret og ligger klar i butikkerne. Haglöfs designer sine produkter efter lag-på-lag-princippet. Det betyder, at en skaljakke kan bruges både til ski, sejlads – og meget andet.

Et verdenskendt brand

  • I 2006 omsatte Haglöfs for 412 millioner svenske kroner.
  • Deres hovedsæde ligger stadig i Sverige, mens produktionen foregår i Estland, Rumænien, Portugal, Vietnam og Kina.
  • I 2010 blev Haglöfs en del af Asics Corporation.
  • Deres filosofi er at producere lige det, som folk har brug for i deres udendørsaktivitet - og ikke mere.
  • Mærket er den største leverandør af friluftsudstyr i Norden.

Med Haglöfs er du sikret en fantastisk kvalitet, som klæder dig optimalt på fra inderst til yderst, så du er perfekt rustet til dine eventyr i naturen. Derfor er SPORT 24 glade for at kunne give dig mulighed for at få fingre i deres produkter.